Chromen asettaminen oletusselaimeksi

Jos pidät Google Chromen käyttämisestä, voit asettaa sen oletusselaimeksesi. Tällöin klikkaamasi linkit avataan automaattisesti Google Chromella.

Chromen asettaminen oletusselaimeksi

1. Avaa Google-asetukset Android-laitteellasi jommallakummalla seuraavista tavoista (oikea tapa riippuu laitteestasi):
    • Avaa laitteesi Asetukset-sovellus. Vieritä alas ja valitse Google.
    • Avaa erillinen Google-asetukset-sovellus Google-asetukset.
  2. Valitse Sovellukset.
  3. Avaa oletussovelluksesi:
    • Valitse oikeasta yläreunasta Asetukset Asetukset. Valitse Oletus-kohdassa Selainsovellus.
    • Valitse Lisäasetukset ja sitten Oletussovellukset ja sitten Selainsovellus.
  4. Valitse Chrome Chrome.