Näin teet Chromesta oletusselaimen

Jos pidät Google Chromen käytöstä, voit valita sen oletusselaimeksesi. Jos valitset Google Chromen oletusselaimeksesi, kaikki tulevaisuudessa klikkaamasi linkit avataan Google Chromessa. Voit asettaa Google Chromen oletusselaimeksesi seuraavasti:

1. Klikkaa selaimen yläpalkin Chrome-valikkoa Chrome menu.
  2. Valitse Asetukset.
  3. Klikkaa Oletusselain-osiossa Tee Google Chromesta oletusselain -painiketta.

Windows 8 -käyttäjät: jos haluat käynnistää Chromen Windows 8 -sovelluksena aloitusnäytöltä, aseta Chrome oletusselaimeksi noudattamalla yllä olevia ohjeita. Lisätietoja Windows 8 -sovelluksista

Oletusselaimen vaihtaminen

Jos et halua, että Google Chrome on oletusselaimesi, voit valita oletukseksi toisen selaimen. Voit asettaa Firefoxin tai Internet Explorerin oletusselaimeksesi seuraavasti: