Useat Google-käyttäjätilit kirjattiin ulos rutiinihuollon yhteydessä. Jos tilisi on kirjattu ulos, kirjaudu uudelleen sisään osoitteessa https://accounts.google.com tavallisella käyttäjätunnuksellasi ja salasanallasi. Jos et muista salasanaasi tai et pysty kirjautumaan muusta syystä, palauta salasanasi täällä.

Chromen asettaminen oletusselaimeksi

Jos pidät Google Chromen käyttämisestä, voit asettaa sen oletusselaimeksesi. Tällöin klikkaamasi linkit avataan automaattisesti Google Chromella.

Chromen asettaminen oletusselaimeksi

1. Avaa laitteesi Asetukset-sovellus.
  2. Valitse Laite-kohdassa Sovellukset.
  3. Valitse oikeassa yläreunassa Asetukset Asetukset.
  4. Valitse Lisäasetukset-kohdassa Oletussovellukset.
  5. Valitse Selainsovellus.
  6. Valitse Chrome Chrome.