Gør Chrome til din standardbrowser

Hvis du gør Chrome til din standardbrowser, åbnes de links, du klikker på, automatisk i Chrome.

I nogle lande bliver du muligvis bedt om at vælge din standardbrowser. Du kan til enhver tid ændre standardbrowser.

Angiv Chrome som din standardwebbrowser

Vigtigt! Hvis du endnu ikke har Google Chrome på din computer, skal du starte med at downloade og installere Chrome.

Windows 11
  1. Klik på startmenuen på din computer.
  2. Klik på Indstillinger Indstillinger og så Apps og så Default Apps [Standardapps].
  3. Under "Set defaults for applications" [Angiv standarder for apps] skal du skrive Chrome i søgefeltet og så klik på Google Chrome.
  4. Klik på Set default [Angiv standard] ud for "Make Google Chrome your default browser" [Gør Google Chrome til din standardbrowser] øverst.
    • Tjek listen under knappen "Set default" [Angiv standard] for at sikre, at ændringen anvendes for de korrekte filtyper.
  5. Luk vinduet med indstillinger for at afslutte.

Føj en genvej til proceslinjen, så du nemt kan åbne Chrome senere:

1. Åbn Chrome på din computer.
  2. Højreklik på Chrome på Windows-proceslinjen nederst på skærmen.
  3. Klik på Pin to taskbar [Fastgør til proceslinje].
Windows 10
  1. Klik på startmenuen Startmenu på din computer.
  2. Klik på Indstillinger Indstillinger.
  3. Åbn dine standardapps:
    • Oprindelig version: Klik på System [System] og så Default apps [Standardapps].
    • Creators Update: Klik på Apps [Apps] og så Default apps [Standardapps].
  4. Klik på din nuværende browser (typisk Microsoft Edge) under "Web browser" [Webbrowser] nederst.
  5. Klik på Google Chrome i vinduet "Choose an app" [Vælg en app].

Føj en genvej til proceslinjen, så du nemt kan åbne Chrome senere:

1. Åbn Chrome på din computer.
  2. Højreklik på Chrome på Windows-proceslinjen nederst på skærmen.
  3. Klik på Pin to taskbar [Fastgør til proceslinje].
Mac
  1. Åbn Chrome på din computer.
  2. Klik på More [Mere] Mere øverst til højre.
  3. Klik på Settings [Indstillinger].
  4. Klik på Make default [Gør til standard] i sektionen Default browser [Standardbrowser].
    • Hvis du ikke kan se denne knap, er Google Chrome allerede din standardbrowser.

Føj en genvej til din dock, så du nemt kan åbne Chrome senere:

1. Åbn Chrome på din computer.
  2. Højreklik på Chrome i Mac-docken.
  3. Klik på Options [Valgmuligheder] og derefter Keep in Dock [Behold i dock].

Relaterede ressourcer