Gør Chrome til din standardbrowser

Hvis du gør Chrome til din standardbrowser, åbnes de links, du klikker på, automatisk i Chrome.

I nogle lande bliver du muligvis bedt om at vælge din standardbrowser. Du kan til enhver tid ændre standardbrowser.

Angiv Chrome som din standardwebbrowser

Vigtigt! Sørg for, at du har downloadet og installeret Google Chrome på din iPhone eller iPad. Download Chrome til iPhone og iPad.

1. Åbn Chrome-appen Chrome på din iPhone eller iPad.
  2. Tryk på Mere Mere og derefter Indstillinger Indstillinger.
  3. Tryk på Standardbrowser.
  4. Tryk på Åbn Chrome-indstillinger og derefter Standardbrowserapp
  5. Angiv Chrome som din standardbrowser.

Tips!

Relaterede ressourcer

Luk søgning
Google-apps