Gør Chrome til din standardbrowser

Hvis du gør Chrome til din standardbrowser, åbnes eventuelle links, du klikker på, automatisk i Chrome.

Angiv Chrome som din standardwebbrowser

Hvis du endnu ikke har Google Chrome på din computer, skal du starte med at downloade og installere Chrome.

I Windows 10
  1. Klik på startmenuen Startmenu på din computer.
  2. Klik på Indstillinger Indstillinger.
  3. Åbn dine standardapps:
    • Oprindelig version: Klik på System og derefter Standardapps.
    • Opdateret af udgiver: Apps og derefter Standardapps.
  4. Klik på din nuværende browser (typisk Microsoft Edge) under "Webbrowser" nederst.
  5. Klik på Google Chrome i vinduet "Vælg en app".

Føj en genvej til proceslinjen, så du nemt kan åbne Chrome senere:

1. Åbn Chrome på din computer.
  2. Højreklik på Chrome på Windows-proceslinjen nederst på skærmen.
  3. Klik på Fastgør til proceslinje.
I Windows 8 og ældre
  1. Klik på startmenuen Startmenu på din computer.
  2. Klik på Kontrolpanel.
  3. Klik på Programmer og derefter Standardprogrammer og derefter Angiv dine standardprogrammer.
  4. Vælg Google Chrome ude til venstre.
  5. Klik på Angiv dette program som standard.
  6. Klik på OK.
På Mac
  1. Åbn Chrome på din computer.
  2. Klik på Mere Mere øverst til højre.
  3. Klik på Indstillinger.
  4. Klik på Gør Google Chrome til standardbrowser i sektionen "Standardbrowser".
    • Hvis du ikke kan se knappen, er Google Chrome allerede din standardbrowser.