Establir Chrome com a navegador predeterminat

Si establiu Chrome com a navegador predeterminat, els enllaços en què feu clic s'obriran automàticament a Chrome.

Establir Chrome com a navegador web predeterminat

Si encara no teniu Google Chrome a l'ordinador, primer heu de baixar-lo i instal·lar-lo.

Windows 10
  1. A l'ordinador, feu clic al menú Inicia Menú Inicia.
  2. Feu clic a Configuració Configuració.
  3. Obriu les aplicacions per defecte:
    • Versió original: feu clic a Sistema i, a continuació, Aplicacions per defecte.
    • Actualització per a creatius: Aplicacions i, a continuació, Aplicacions per defecte.
  4. A la part inferior, a la secció "Navegador web", feu clic al navegador actual (que sol ser Microsoft Edge).
  5. A la finestra "Tria una aplicació", feu clic a Google Chrome.

Per poder obrir Chrome més fàcilment la pròxima vegada, afegiu una drecera a la barra de tasques. Seguiu aquests passos:

1. Obriu Chrome a l'ordinador.
  2. A la barra de tasques de Windows que hi ha a la part inferior, feu clic amb el botó dret a Chrome.
  3. Feu clic a Fixa a la barra de tasques.
Windows 8 i versions anteriors
  1. A l'ordinador, feu clic al menú Inicia Menú Inicia.
  2. Feu clic a Tauler de control.
  3. Feu clic a Programes i, a continuació, Programes per defecte i, a continuació, Defineix els programes per defecte.
  4. A l'esquerra, seleccioneu Google Chrome.
  5. Feu clic a Defineix com a programa per defecte.
  6. Feu clic a D'acord.
Mac
  1. Obriu Chrome a l'ordinador.
  2. A la part superior dreta, feu clic a Més Més.
  3. Feu clic a Configuració.
  4. A la secció "Navegador predeterminat", feu clic a Estableix Google Chrome com el navegador predeterminat.
    • Si no es mostra el botó, vol dir que Google Chrome ja és el navegador predeterminat.

Articles relacionats