Establir Chrome com a navegador predeterminat

Si establiu Chrome com a navegador predeterminat, els enllaços en què feu clic s'obriran automàticament a Chrome sempre que sigui possible.

En alguns països, és possible que se us demani que trieu el navegador predeterminat. Podeu canviar-lo en qualsevol moment.

Establir Chrome com a navegador web predeterminat

1. Al dispositiu Android, obriu Configuració Configuració.
  2. Toqueu Aplicacions.
  3. A "General", toqueu Aplicacions predeterminades.
  4. Toqueu Aplicació de navegador i després Chrome.

Consell: obteniu informació sobre com podeu obrir Chrome ràpidament al telèfon o a la tauleta.

Recursos relacionats

Cerca
Esborra la cerca
Tanca la cerca
true
Cerca al Centre d'ajuda