Använda Chrome som standardwebbläsare

Om du gör Chrome till din standardwebbläsare öppnas länkar du klickar på automatiskt i Chrome när det är möjligt.

I vissa länder kan du bli ombedd att välja din standardwebbläsare. Du kan byta standardwebbläsare när som helst.

Ange Chrome som standardwebbläsare

Viktigt! Se till att du har laddat ned och installerat Google Chrome på din iPhone eller iPad. Ladda ned Chrome för iPhone och iPad.

1. Öppna Chrome-appen Chrome på en iPhone eller iPad.
  2. Tryck på Mer Mer följt av Inställningar Inställningar.
  3. Tryck på Standardwebbläsare.
  4. Tryck på Öppna inställningarna för Chrome följt av Standardwebbläsarapp
  5. Ställ in Chrome som standardwebbläsarapp.

Tips!