Bruk Chrome som standardnettleser

Hvis du gjør Chrome til standardnettleser, blir linker du klikker på, automatisk åpnet i Chrome når det er mulig.

I noen land kan du bli bedt om å velge en standardnettleser. Du kan bytte standardnettleser når som helst.

Velg Chrome som standard nettleser

Viktig: Sørg for at Google Chrome er lastet ned og installert på iPhone eller iPad. Last ned Chrome for iPhone og iPad.

1. Åpne Chrome-appen Chrome på iPhone eller iPad.
  2. Trykk på Mer Mer og så Innstillinger Innstillinger.
  3. Trykk på Standardnettleser.
  4. Trykk på Åpne Chrome-innstillingene og så Standard nettleserapp
  5. Angi Chrome som standard nettleserapp.

Tips: