Uppdatera Google Chrome

Google Chrome uppdateras automatiskt när en ny version av webbläsaren är tillgänglig på enheten så att du alltid skyddas av de senaste säkerhetsuppdateringarna. Ibland kan det hända att webbläsarens utseende förändras när den uppdateras.

Hämta tillgängliga uppdateringar för Chrome

Normalt uppdateras Chrome automatiskt utifrån inställningarna i Apple App Store. Så här kollar du om det finns en ny version tillgänglig:

1. Öppna App Store på en iPhone eller iPad.
  2. Tryck på Profil Profil uppe till höger.
  3. Skrolla ned till Tillgängliga uppdateringar och titta efter Chrome Chrome.
  4. Om Chrome finns med trycker du på Uppdatera så att uppdateringen installeras.
  5. Ange lösenordet för ditt Apple-id om du uppmanas till det. Uppdateringarna laddas ned och installeras.

Om du inte har appen Google Chrome än laddar du ned den från App Store.

Ta del av ny design och nya funktioner tidigt

När det dyker upp nyheter i Chrome har ändringarna normalt testats i en tidig version av Chrome som kallas Chrome Beta.

Om du vill få en förhandstitt på vad som komma skall kollar du in bloggen för Chrome.

Funktioner som inte är tillgängliga på iPhone eller iPad

Vissa funktioner och inställningar i Chrome är inte tillgängliga just nu på grund av begränsningar på iPhone och iPad.

Om Apple ändrar WKWebView så att dessa funktioner tillåts lägger vi till dem igen.