Uppdatera Google Chrome

Google Chrome uppdateras automatiskt när en ny version av webbläsaren är tillgänglig på enheten så att du alltid skyddas av de senaste säkerhetsuppdateringarna. Ibland kan det hända att webbläsarens utseende förändras när den uppdateras.

Hämta tillgängliga uppdateringar för Chrome

Chrome uppdateras normalt automatiskt utifrån inställningarna i Play Butik. Så här kollar du om det finns en ny version tillgänglig:

1. Öppna Play Butik-appen Google Play på en telefon eller surfplatta med Android.
  2. Tryck på profilikonen uppe till höger.
  3. Tryck på Hantera appar och enheter.
  4. Titta efter Chrome Chrome under Tillgängliga uppdateringar.
  5. Tryck på Uppdatera bredvid Chrome.
Ta del av designändringar och nya funktioner tidigt

Ladda ned betaversionen av Chrome. Gå sedan med i vår grupp och tala om hur den fungerar för dig.

Obs! Om du laddar ned Chrome Beta ersätts inte den vanliga versionen av Chrome.