Uppdatera Google Chrome

Google Chrome uppdateras automatiskt när en ny version av webbläsaren är tillgänglig på enheten så att du alltid skyddas av de senaste säkerhetsuppdateringarna. Ibland kan det hända att webbläsarens utseende förändras när den uppdateras.

Hämta tillgängliga uppdateringar för Chrome

Chrome uppdateras normalt automatiskt utifrån inställningarna i Play Butik. Så här kollar du om det finns en ny version tillgänglig:

1. Öppna appen Play Butik Google Play på en mobil eller surfplatta med Android.
  2. Tryck på menyn Meny uppe till vänster följt av Mina appar och spel.
  3. Titta efter Chrome Chrome under Uppdateringar.
  4. Tryck på Uppdatera vid Chrome.

Ta del av designändringar och nya funktioner tidigt

Ladda ned betaversionen av Chrome. Gå sedan med i vår grupp och tala om hur den fungerar för dig.

Obs! Om du laddar ned Chrome Beta ersätts inte den vanliga versionen av Chrome.

Om du använder Chrome 76 eller senare kan du även söka efter uppdateringar i webbläsaren Chrome.
  1. Öppna Chrome Chrome på Android-enheten.
  2. Tryck på Mer Mer högst upp And then Uppdatera Chrome.
  3. Starta om Chrome när du uppmanas till det.

Relaterade ämnen