Uppdatera Google Chrome

Google Chrome uppdateras automatiskt när en ny version av webbläsaren är tillgänglig på enheten så att du alltid skyddas av de senaste säkerhetsuppdateringarna. Ibland kan det hända att webbläsarens utseende förändras när den uppdateras.

Hämta tillgängliga uppdateringar för Chrome

Chrome uppdateras normalt automatiskt utifrån inställningarna i Play Butik. Så här kollar du om det finns en ny version tillgänglig:

1. Öppna appen Play Butik Google Play på en mobil eller surfplatta med Android.
  2. Tryck på menyn Meny uppe till vänster och sedan Mina appar och spel. Appar som det finns uppdateringar för visas under Uppdateringar.
  3. Titta efter Chrome Chrome under Uppdateringar.
  4. Om Chrome finns med i listan trycker du på Uppdatera.
Ta del av designändringar och nya funktioner tidigt

Ladda ned betaversionen av Chrome, gå med i vår grupp och tala om hur den fungerar för dig.

Obs! Om du laddar ned Chrome Beta ersätts inte den vanliga versionen av Chrome.

Relaterade ämnen