Oppdater Google Chrome

For å være sikker på at du er beskyttet av de siste sikkerhetsoppdateringene, kan Google Chrome oppdateres automatisk når en ny versjon av nettleseren er tilgjengelig på enheten din. Med disse oppdateringene kan det hende du iblant legger merke til at nettleseren ser annerledes ut.

Installer Chrome-oppdateringer når de blir tilgjengelige

Chrome skal oppdateres automatisk basert på Apple App Store-innstillingene dine. Du kan sjekke om en ny versjon er tilgjengelig.

1. Åpne App Store på iPhone eller iPad.
  2. Trykk på Oppdateringer nederst.
  3. Se etter Chrome Chrome blant de ventende oppdateringene.
  4. Hvis Chrome er oppført, trykker du på Oppdater for å installere.
  5. Skriv inn Apple-ID-en din og passordet ditt hvis du blir bedt om det. Oppdateringene blir lastet ned og installert.

Hvis du ikke har Google Chrome-appen ennå, kan du laste den ned fra App Store.

Få designendringer og nye funksjoner tidlig

Når du ser endringer i Chrome, har disse endringene vanligvis blitt testet ut i en tidlig versjon av Chrome som kalles Chrome Beta.

Hvis du vil ta en forhåndskikk på det som kommer fremover, kan du sjekke Chrome-bloggen.

Funksjoner som ikke er tilgjengelige på iPhone og iPad

Noen av funksjonene og innstillingene i Chrome er ikke tilgjengelige for øyeblikket på grunn av begrensninger for iPhone og iPad, deriblant:

Hvis Apple gjør endringer i WKWebView som gjør det mulig å bruke disse funksjonene, legger vi dem til igjen.

Beslektede emner