Oppdater Google Chrome

For å være sikker på at du er beskyttet av de siste sikkerhetsoppdateringene, kan Google Chrome oppdateres automatisk når en ny versjon av nettleseren er tilgjengelig på enheten din. Med disse oppdateringene kan det hende du iblant legger merke til at nettleseren ser annerledes ut.

Installer Chrome-oppdateringer når de blir tilgjengelige

Chrome skal oppdateres automatisk basert på Play Butikk-innstillingene dine. Du kan sjekke om en ny versjon er tilgjengelig.

1. Åpne Play Butikk-appen Google Play på en Android-telefon eller et Android-nettbrett.
  2. Øverst til venstre trykker du på Meny Meny Og så Mine apper og spill.
  3. Gå til «Oppdateringer», og finn Chrome Chrome.
  4. Trykk på Oppdater ved siden av Chrome.

Få designendringer og nye funksjoner tidlig

Last ned betaversjonen av Chrome, bli med i brukerfellesskapet vårt, og fortell oss hvordan betaversjonen fungerer for deg.

Merk: Hvis du laster ned Chrome Beta, erstattes ikke den vanlige versjonen av Chrome.

Hvis du bruker Chrome 76 eller nyere, kan du også se etter oppdateringer i Chrome-nettleseren.
  1. Åpne Chrome Chrome på Android-enheten din.
  2. Øverst trykker du på Mer Mer And then Oppdater Chrome.
  3. Start Chrome på nytt når du blir bedt om det.

Beslektede emner