Oppdater Google Chrome

For å være sikker på at du er beskyttet av de siste sikkerhetsoppdateringene, kan Google Chrome oppdateres automatisk når nye versjoner av nettleseren er tilgjengelig på enheten din. Med disse oppdateringene kan det hende du iblant legger merke til at nettleseren ser annerledes ut.

Installer Chrome-oppdateringer når de blir tilgjengelige

Chrome skal oppdateres automatisk basert på Play Butikk-innstillingene dine. Du kan sjekke om en ny versjon er tilgjengelig.

1. Åpne Play Butikk-appen Google Play på Android-enheten din.
  2. Trykk på profilikonet øverst til høyre.
  3. Trykk på Administrer apper og enheter.
  4. Gå til «Tilgjengelige oppdateringer», og finn Chrome Chrome.
  5. Trykk på Oppdater ved siden av Chrome.
Få designendringer og nye funksjoner tidlig

Last ned betaversjonen av Chrome, bli med i brukerfellesskapet vårt, og fortell oss hvordan betaversjonen fungerer for deg.

Merk: Hvis du laster ned Chrome Beta, erstattes ikke den vanlige versjonen av Chrome.