Oppdater Google Chrome

For å være sikker på at du er beskyttet av de siste sikkerhetsoppdateringene, kan Google Chrome oppdateres automatisk når nye versjoner av nettleseren er tilgjengelig på enheten din. Med disse oppdateringene kan det hende du iblant legger merke til at nettleseren ser annerledes ut.

Installer Chrome-oppdateringer når de blir tilgjengelige

Vanligvis gjøres oppdateringer i bakgrunnen når du lukker nettleseren på datamaskinen og åpner den igjen. Hvis du imidlertid ikke har lukket nettleseren på en stund, kan det hende du ser en ventende oppdatering:

1. Åpne Chrome på datamaskinen.
  2. Øverst til høyre velger du Mer Mer.
  3. Hvis en oppdatering venter, ser du
    • «Start på nytt for å oppdatere»
    • «Fullfør oppdatering»
    • «En ny Chrome-versjon er tilgjengelig»

Slik oppdaterer du Google Chrome:

1. Åpne Chrome på datamaskinen.
  2. Klikk på Mer Mer øverst til høyre.
  3. Klikk på Hjelp og så Om Google Chrome.
  4. Klikk på Oppdater Google Chrome.
    • Viktig: Hvis du ikke finner denne knappen, har du allerede den nyeste versjonen.
  5. Klikk på Start på nytt.

Nettleseren lagrer de åpne fanene og vinduene. De blir åpnet igjen automatisk når nettleseren starter på nytt. Inkognitovinduene dine åpnes ikke igjen når Chrome starter på nytt. Hvis du ikke vil starte på nytt med en gang, kan du klikke på Ikke nå. Oppdateringen installeres neste gang du starter nettleseren på nytt.

Annen informasjon om å oppdatere Chrome

Finn ut mer om når du bør oppdatere Chrome, og få ekstra tips for operativsystemet ditt.

Se etter oppdateringer og hvilken versjon av nettleseren du har
  1. Åpne Chrome på datamaskinen.
  2. Klikk på Mer Mer øverst til høyre.
  3. Klikk på Hjelp Og så Om Google Chrome.

Det gjeldende versjonsnummeret er tallrekken under overskriften «Google Chrome». Chrome ser etter oppdateringer når du er på denne siden.

For å ta i bruk tilgjengelige oppdateringer, klikk på Start på nytt.

Mer informasjon for Mac-, Linux- og Windows-brukere
  • Mac-brukere: Du kan også konfigurere automatiske nettleseroppdateringer for alle brukere på datamaskinen hvis Google Chrome er installert i Programmer-mappen. Gå til «Om Google Chrome», og klikk på Oppdater Chrome automatisk for alle brukere.
  • Linux-brukere: For å oppdatere Google Chrome, bruk pakkebehandleren.
  • Windows-brukere: Lukk alle Chrome-vinduer og -faner på skrivebordet, og start Chrome på nytt for å ta i bruk oppdateringen.
Få designendringer og nye funksjoner tidlig
Vil du ha en forhåndsvisning av hva som snart kommer? Last ned betaversjonen av Chrome, bli med i brukerfellesskapet vårt, og fortell oss hvordan betaversjonen fungerer for deg.