Oppdater Google Chrome

For å være sikker på at du er beskyttet av de siste sikkerhetsoppdateringene, kan Google Chrome oppdateres automatisk når en ny versjon av nettleseren er tilgjengelig på enheten din. Med disse oppdateringene kan det hende du iblant legger merke til at nettleseren ser annerledes ut.

Installer Chrome-oppdateringer når de blir tilgjengelige

Vanligvis gjøres oppdateringer i bakgrunnen når du lukker nettleseren på datamaskinen og åpner den igjen. Hvis du imidlertid ikke har lukket nettleseren på en stund, kan det hende du ser en ventende oppdatering:

1. Åpne Chrome på datamaskinen.
  2. Se på Mer Mer øverst til høyre.
  3. Hvis du har en ventende oppdatering, har ikonet en farge:
    • Grønn: En oppdatering har vært tilgjengelig i to dager.
    • Oransje: En oppdatering har vært tilgjengelig i fire dager.
    • Red: En oppdatering har vært tilgjengelig i sju dager.

Slik oppdaterer du Google Chrome:

1. Åpne Chrome på datamaskinen.
  2. Klikk på Mer Mer øverst til høyre.
  3. Klikk på Oppdater Google Chrome. Hvis du ikke ser denne knappen, har du allerede den nyeste versjonen.
  4. Klikk på Start på nytt.

Nettleseren lagrer de åpne fanene og vinduene, og gjenåpner dem automatisk når nettleseren starter på nytt. Hvis du ikke vil starte på nytt med en gang, kan du klikke på Ikke nå. Oppdateringen installeres neste gang du starter nettleseren på nytt.

Annen informasjon om å oppdatere Chrome

Finn ut mer om når du bør oppdatere Chrome, og få ekstra tips for operativsystemet ditt.

Se etter oppdateringer, og se hvilken versjon av nettleseren du har på datamaskinen
  1. Åpne Chrome på datamaskinen.
  2. Klikk på Mer Mer øverst til høyre.
  3. Klikk på Hjelp og deretter Om Google Chrome.

Det gjeldende versjonsnummeret er tallrekken under Google Chrome-overskriften. Chrome ser etter oppdateringer når du er på denne siden.

Klikk på Start på nytt for å installere eventuelle tilgjengelige oppdateringer.

Hold Chrome oppdatert (1:05)

Finn ut hva som skjer når Chrome oppdateres til en ny versjon.

Mer informasjon for Mac-, Linux- og Windows 8-brukere
  • Mac-brukere: Du kan også konfigurere automatiske nettleseroppdateringer for alle brukere på datamaskinen hvis Google Chrome er installert i Programmer-mappen. Gå til «Om Google Chrome», og klikk på Oppdater Chrome automatisk for alle brukere.
  • Linux-brukere: Bruk pakkebehandleren for å oppdatere Google Chrome.
  • Windows 8-brukere: Lukk alle Chrome-vinduer og -faner på skrivebordet, og start Chrome på nytt for å installere oppdateringen.
Få designendringer og nye funksjoner tidlig

Vil du ha en forhåndsvisning av hva som snart kommer? Last ned betaversjonen av Chrome. Bli deretter med i brukerfellesskapet vårt og fortell oss hvordan den fungerer for deg.

Beslektede emner