Google Chrome updaten

Google Chrome kan automatisch worden geüpdatet als er een nieuwe versie van de browser beschikbaar is. Zo weet je zeker dat je door de nieuwste beveiligingsupdates wordt beschermd. Na een update kan uw browser er anders uitzien.

Een Chrome-update ontvangen wanneer deze beschikbaar is

Chrome wordt in principe automatisch geüpdatet op basis van je Play Store-instellingen. Je kunt controleren of er een nieuwe versie beschikbaar is:

1. Open de Play Store-app Google Play op je Android-telefoon of -tablet.
  2. Tik rechtsboven op het profielicoon.
  3. Tik op Apps en apparaat beheren.
  4. Zoek Chrome Chrome onder Updates beschikbaar.
  5. Tik op Updaten naast Chrome.
Wijzigingen in het ontwerp en nieuwe functies eerder ontvangen

Download de bètaversie van Chromeword lid van onze community en laat ons weten wat je ervan vindt.

Opmerking: Als je de bètaversie van Chrome downloadt, wordt je gewone versie van Chrome niet vervangen.