Google Chrome updaten

Google Chrome kan automatisch worden geüpdatet als er een nieuwe versie van de browser beschikbaar is. Zo weet je zeker dat je door de nieuwste beveiligingsupdates wordt beschermd. Na een update kan je browser er anders uitzien.

Een Chrome-update ontvangen wanneer deze beschikbaar is

Chrome wordt in principe automatisch geüpdatet op basis van je Play Store-instellingen. Je kunt controleren of er een nieuwe versie beschikbaar is:

1. Open de Play Store-app Google Play op je Android-telefoon of -tablet.
  2. Tik linksboven op Menu Menu En dan Mijn apps en games.
  3. Zoek Chrome Chrome onder Updates.
  4. Tik op Updaten naast Chrome.

Wijzigingen in het ontwerp en nieuwe functies eerder ontvangen

Download de bètaversie van Chromeword lid van onze community en laat ons weten wat je ervan vindt.

Opmerking: Als je de bètaversie van Chrome downloadt, wordt je gewone versie van Chrome niet vervangen.

Als je Chrome 76 of hoger gebruikt, kun je ook controleren op updates in je Chrome-browser.
  1. Open Chrome Chrome op je Android-apparaat.
  2. Tik bovenaan op Meer Meer And then Chrome updaten.
  3. Start Chrome opnieuw wanneer dit wordt gevraagd.