Google Chrome updaten

Google Chrome kan automatisch worden geüpdatet als er een nieuwe versie van de browser beschikbaar is. Zo weet je zeker dat je door de nieuwste beveiligingsupdates wordt beschermd. Na een update kan uw browser er anders uitzien.

Een Chrome-update ontvangen wanneer deze beschikbaar is

Chrome wordt in principe automatisch geüpdatet op basis van je Apple App Store-instellingen. Je kunt controleren of er een nieuwe versie beschikbaar is:

1. Open de App Store op je iPhone of iPad.
  2. Tik rechtsboven op Profiel Profiel.
  3. Scroll omlaag naar 'Beschikbare updates' en zoek naar Chrome Chrome.
  4. Als Chrome wordt vermeld, tik je op Updaten om te installeren.
  5. Geef het wachtwoord voor je Apple-ID op als hierom wordt gevraagd. De updates worden gedownload en geïnstalleerd.

Als je de Google Chrome-app nog niet hebt, download je deze via de App Store.

Ontwerpfuncties en nieuwe functies eerder ontvangen

Wanneer je wijzigingen in Chrome ziet, zijn deze wijzigingen meestal in een vroege versie van Chrome getest. Dit wordt ook wel de bètaversie van Chrome genoemd.

Als je een voorbeeld van toekomstige wijzigingen wilt zien, raadpleeg je de Chrome-blog.

Functies die niet beschikbaar zijn op iPhone of iPad

Sommige van je Chrome-functies en -instellingen zijn momenteel niet beschikbaar vanwege iPhone- en iPad-beperkingen, waaronder:

Als Apple WKWebView aanpast zodat deze functies worden toegestaan, voegen we ze opnieuw toe.