Google Chromen päivittäminen

Jotta uusimmat tietoturvapäivitykset olisivat aina suojanasi, Google Chrome voi päivittää itsensä automaattisesti, kun uusi versio on saatavilla laitteellesi. Päivitykset saattavat joskus muuttaa selaimesi ulkonäköä.

Chromen uusien päivitysten saaminen

Chromen tulisi päivittyä automaattisesti Play Kauppa ‑asetustesi mukaan. Näin tarkistat, onko uusi versio saatavilla:

1. Avaa Play Kauppa ‑sovellus Google Play Android-puhelimella tai ‑tabletilla.
  2. Napauta oikeassa yläkulmassa olevaa profiilikuvaketta.
  3. Valitse Ylläpidä sovelluksia ja laitteita.
  4. Etsi Päivitykset-osiosta Chrome Chrome.
  5. Valitse Chrome-kohdan vierestä Päivitä.

Muutosten ja uusien ominaisuuksien kokeileminen ennakkoon

Lataa Chromen betaversio, liity yhteisöömme ja anna palautetta version toiminnasta.

Huom. Jos lataat Chromen betaversion, se ei korvaa tavallista Chrome-versiotasi.

Jos käytössäsi on Chromen versio 76 tai sitä uudempi, voit tarkistaa päivitykset myös Chrome-selaimessa.
  1. Avaa Chrome Chrome Android-laitteellasi.
  2. Valitse yläreunasta Lisää LisääAnd then Päivitä Chrome.
  3. Käynnistä Chrome uudelleen, kun sitä pyydetään.

Liittyvät aiheet