Google Chromen päivittäminen

Jotta uusimmat tietoturvapäivitykset olisivat aina suojanasi, Google Chrome voi päivittää itsensä automaattisesti, kun uusi versio on saatavilla laitteellesi. Päivitykset saattavat joskus muuttaa selaimesi ulkonäköä.

Chromen uusien päivitysten saaminen

Päivitys suoritetaan tavallisesti taustalla, kun suljet ja avaat selaimen. Jos et ole sulkenut selaintasi pitkään aikaan, saatat nähdä odottavan päivityksen:

1. Avaa Chrome tietokoneella.
  2. Valitse oikeasta yläreunasta Lisää Lisää.
  3. Jos päivitys on odottavassa tilassa, näet seuraavat:
    • "Päivitä käynnistämällä uudelleen"
    • "Viimeistele päivitys"
    • "Uusi Chrome saatavilla"

Näin päivität Google Chromen:

1. Avaa Chrome tietokoneella.
  2. Valitse oikeasta yläreunasta Lisää Lisää.
  3. Valitse Ohje ja sitten Tietoja Google Chromesta.
  4. Valitse Päivitä Google Chrome.
    • Tärkeää: Jos painiketta ei näy, käytössäsi on uusin versio.
  5. Valitse Käynnistä uudelleen.

Selain tallentaa avaamasi välilehdet ja ikkunat ja avaa ne käynnistyessään uudelleen. Incognito-ikkunoitasi ei avata uudelleen Chromen käynnistyessä uudelleen. Jos et halua käynnistää selainta uudelleen heti, valitse Ei nyt. Päivitys asennetaan, kun käynnistät selaimen seuraavan kerran.

Lisätietoja Chromen päivittämisestä

Tutustu Chromen päivitysajankohtaan liittyviin lisätietoihin sekä käyttöjärjestelmääsi koskeviin vinkkeihin.

Päivitysten ja nykyisen selainversion tarkistaminen
  1. Avaa Chrome tietokoneella.
  2. Valitse oikeasta yläreunasta Lisää Lisää.
  3. Valitse Ohje Ja sitten Tietoja Google Chromesta.

Versionumero on Google Chrome ‑otsikon alla oleva numerosarja. Chrome tarkistaa päivitykset, kun olet tällä sivulla.

Asenna saatavilla olevat päivitykset valitsemalla Käynnistä uudelleen.

Lisätietoja Mac-, Linux- ja Windows-käyttäjille
  • Mac-käyttäjät: Voit myös ottaa automaattiset selainpäivitykset käyttöön kaikille tietokoneesi käyttäjille, jos Google Chrome on asennettu Ohjelmat-kansioon. Siirry Tietoja Google Chromesta ‑kohtaan ja valitse Päivitä kaikkien käyttäjien Chrome automaattisesti.
  • Linux-käyttäjät: Päivitä Google Chrome pakettien hallinnan avulla.
  • Windows-käyttäjät: Sulje kaikki Chromen ikkunat ja välilehdet työpöydällä. Päivitys asennetaan, kun käynnistät Chromen uudelleen.
Muutosten ja uusien ominaisuuksien kokeileminen ennakkoon
Haluatko kokeilla tulevia ominaisuuksia ennakkoon? Lataa Chromen betaversio, liity yhteisöömme ja anna palautetta version toiminnasta.