Google Chromen päivittäminen

Jotta uusimmat suojauspäivitykset olisivat aina käytössäsi, Google Chrome voi päivittää itsensä automaattisesti, kun uusi versio on saatavilla laitteellesi. Päivitykset saattavat joskus muuttaa selaimesi ulkonäköä.

Chromen uusien päivitysten saaminen

Chromen tulisi päivittyä automaattisesti Play Kauppa ‑asetustesi mukaan. Näin tarkistat, onko uusi versio saatavilla:

1. Avaa Android-puhelimella tai ‑tabletilla Play Kauppa ‑sovellus Google Play.
  2. Valitse vasemmasta yläreunasta Valikko Valikko Ja sitten Omat sovellukset ja pelit.
  3. Etsi Päivitykset-osiosta Chrome Chrome.
  4. Valitse Chrome-kohdan vierestä Päivitä.

Muutosten ja uusien ominaisuuksien kokeileminen ennakkoon

Lataa Chromen betaversio, liity yhteisöömme ja anna palautetta version toiminnasta.

Huom. Jos lataat Chromen betaversion, se ei korvaa tavallista Chrome-versiotasi.

Jos käytössäsi on Chromen versio 76 tai sitä uudempi, voit tarkistaa päivitykset myös Chrome-selaimessa.
  1. Avaa Chrome Chrome Android-laitteellasi.
  2. Valitse yläreunasta Lisää LisääAnd then Päivitä Chrome.
  3. Käynnistä Chrome uudelleen, kun sitä pyydetään.

Aiheeseen liittyviä artikkeleita