Päivitä Google Chrome

Google Chrome päivittyy automaattisesti, kun uusi selainversio on saatavilla. Näin varmistetaan, että saat käyttöösi uusimmat suojauspäivitykset. Päivitysprosessi tapahtuu taustalla, eikä vaadi sinulta mitään erityistoimia.

Päivityksien hakeminen

Päivityksiä on saatavilla, jos selaimen Chrome-valikon väri on vihreä Update Chrome, oranssi Sync error tai punainen . Voit päivittää selaimen seuraavasti.

1. Klikkaa selaimen yläpalkin Chrome-valikkoa.
  2. Valitse Päivitä Google Chrome.
  3. Valitse vahvistusikkunassa Käynnistä uudelleen. Selain tallentaa avaamasi välilehdet ja ikkunat ja avaa ne käynnistyessään uudelleen. Jos et halua selaimen käynnistyvän uudelleen heti, valitse Ei nyt. Päivitys otetaan käyttöön automaattisesti käynnistäessäsi selaimen seuraavan kerran.

Windows 8 -käyttäjät: muista sulkea kaikki Chromen ikkunat ja välilehdet työpöydällä ja Windows 8 -sovelluksessa. Päivitys otetaan käyttöön, kun käynnistät Chromen uudelleen.

Lisätietoja Mac- ja Linux-käyttäjille

• Mac-käyttäjät: voit myös ottaa automaattiset selainpäivitykset käyttöön kaikille tietokoneesi käyttäjille, jos Google Chrome on asennettu Ohjelmat-kansioon. Siirry Tietoja Google Chromesta -ikkunaan ja katso, näkyykö Ota automaattiset päivitykset käyttöön kaikille käyttäjille -painiketta. Jos painike näkyy, voit ottaa automaattiset päivitykset käyttöön klikkaamalla painiketta ja varmentamalla henkilöllisyytesi.
  • Linux-käyttäjät: päivitä Google Chrome pakettien hallinnan avulla.

Päivitysten manuaalinen hakeminen ja nykyisen selainversion tarkastaminen

Klikkaa selaimen työkalupalkin Chrome-valikkoa Chrome menu ja valitse Tietoja Google Chromesta. Versionumero on Google Chrome -otsikon alla oleva numerosarja. Chrome tarkistaa päivitykset, kun olet tällä sivulla. Voit ottaa mahdolliset päivitykset käyttöön valitsemalla Käynnistä uudelleen.

Lisätietoja