Google Chromen päivittäminen

Jotta saisit uusimmat tietoturvapäivitykset, Google Chrome voi päivittää itsensä automaattisesti, jos se huomaa uuden selainversion olevan saatavilla.

Päivitysten etsiminen itse ja nykyisen selainversion tarkistaminen

Klikkaa selaimen työkalupalkin Chrome-valikkoa Chrome menu ja valitse Tietoja Google Chromesta. Versionumero on Google Chrome -otsikon alla oleva numerosarja. Chrome tarkistaa päivitykset, kun olet tällä sivulla. Asenna päivitykset valitsemalla Käynnistä uudelleen.

Milloin päivitykset ovat saatavilla?

Päivitys suoritetaan tavallisesti taustalla, kun suljet ja avaat selaimen. Jos et ole sulkenut selainta vähään aikaan, Chrome-valikko voi muuttaa väriään vihreäksi Update Chrome, oranssiksi Sync error tai punaiseksi . Vihreä väri ilmaisee, että päivitys on ollut saatavilla kaksi päivää, oranssi väri ilmaisee neljää päivää ja punainen väri vähintään viikkoa. Asenna saatavilla oleva päivitys seuraavasti.

1. Klikkaa selaimen yläpalkin Chrome-valikkoa.
  2. Valitse Päivitä Google Chrome.
  3. Valitse vahvistusikkunassa Käynnistä uudelleen. Selain tallentaa avaamasi välilehdet ja ikkunat ja avaa ne käynnistyessään uudelleen. Jos et halua käynnistää selainta uudelleen heti, valitse Ei nyt. Päivitys otetaan käyttöön automaattisesti käynnistäessäsi selaimen seuraavan kerran.

Windows 8 -käyttäjät: muista sulkea kaikki Chromen ikkunat ja välilehdet työpöydällä ja Windows 8 -sovelluksessa. Päivitys otetaan käyttöön, kun käynnistät Chromen uudelleen.

Lisätietoja Mac- ja Linux-käyttäjille

• Mac-käyttäjät: voit myös ottaa automaattiset selainpäivitykset käyttöön kaikille tietokoneesi käyttäjille, jos Google Chrome on asennettu Ohjelmat-kansioon. Siirry Tietoja Google Chromesta -ikkunaan ja katso, näkyykö Ota automaattiset päivitykset käyttöön kaikille käyttäjille -painiketta. Jos painike on näkyvissä, voit ottaa automaattiset päivitykset käyttöön klikkaamalla painiketta ja varmentamalla henkilöllisyytesi.
  • Linux-käyttäjät: päivitä Google Chrome pakettien hallinnan avulla.

Lisätietoja

Käytätkö Chrome-laitetta töissä tai koulussa? Jos verkon järjestelmänvalvoja on määrittänyt asetukseksi, ettet voi päivittää Chromea, et näe tätä vaihtoehtoa. Tietoja järjestelmänvalvojan hallinnoiman Chrome-laitteen käytöstä.