Google Chromen päivittäminen

Jotta uusimmat suojauspäivitykset olisivat aina käytössäsi, Google Chrome voi päivittää itsensä automaattisesti, kun uusi versio on saatavilla laitteellesi. Päivitykset saattavat joskus muuttaa selaimesi ulkonäköä.

Chromen uusien päivitysten saaminen

Päivitys suoritetaan tavallisesti taustalla, kun suljet ja avaat selaimen. Jos et ole sulkenut selaintasi pitkään aikaan, saatat nähdä odottavan päivityksen:

1. Avaa Chrome tietokoneellasi.
  2. Tarkista, miltä oikeassa yläreunassa oleva Lisää-kuvake Lisää näyttää.
  3. Jos kuvake käyttää jotakin seuraavista väreistä, odottavia päivityksiä on saatavilla:
    • Vihreä: Päivitys on ollut saatavilla kaksi päivää.
    • Oranssi: Päivitys on ollut saatavilla neljä päivää.
    • Punainen: Päivitys on ollut saatavilla seitsemän päivää.

Näin päivität Google Chromen:

1. Avaa Chrome tietokoneellasi.
  2. Valitse oikeassa yläreunassa Lisää Lisää.
  3. Valitse Päivitä Google Chrome. Jos vaihtoehto ei ole saatavilla, käytössäsi on uusin versio.
  4. Valitse Käynnistä uudelleen.

Selain tallentaa avaamasi välilehdet ja ikkunat ja avaa ne käynnistyessään uudelleen. Jos et halua käynnistää selainta uudelleen heti, valitse Ei nyt. Päivitys asennetaan, kun käynnistät selaimen seuraavan kerran.

Lisätietoja Chromen päivittämisestä

Tutustu Chromen päivitysajankohtaan liittyviin lisätietoihin sekä joihinkin käyttöjärjestelmääsi koskeviin vinkkeihin.

Päivitysten saatavuuden ja nykyisen version tarkistaminen tietokoneella
  1. Avaa Chrome tietokoneellasi.
  2. Valitse oikeassa yläreunassa Lisää Lisää.
  3. Valitse Ohje ja sitten Tietoja Google Chromesta.

Versionumero on Google Chrome ‑otsikon alla oleva numerosarja. Chrome tarkistaa päivitykset, kun olet tällä sivulla.

Asenna päivitykset valitsemalla Käynnistä uudelleen.

Chromen päivittäminen (1.05)

Katso, mitä tapahtuu, kun Chrome päivittyy uuteen versioon.

Lisätietoa Mac-, Linux- ja Windows 8 ‑käyttäjille
  • Mac-käyttäjät: voit myös ottaa automaattiset selainpäivitykset käyttöön kaikille tietokoneesi käyttäjille, jos Google Chrome on asennettu Ohjelmat-kansioon. Siirry Tietoja Google Chromesta ‑ikkunaan ja katso, näkyykö Ota automaattiset päivitykset käyttöön kaikille käyttäjille ‑painiketta.
  • Linux-käyttäjät: Päivitä Google Chrome pakettien hallinnan avulla.
  • Windows 8 ‑käyttäjät: Sulje kaikki Chromen ikkunat ja välilehdet työpöydällä. Päivitys asennetaan, kun käynnistät Chromen uudelleen.
Muutosten ja uusien ominaisuuksien varhainen kokeileminen

Useimmiten Chromen muutokset testataan Chromen kehitysversiossa, jonka nimi on Chrome Beta.

Jos haluat tutustua uusiin ominaisuuksiin ennakkoon, seuraa Chrome-blogia tai lataa Chromen betaversio ja anna palautetta.

Huom. Chromen betaversio korvaa tavallisen Chrome-versiosi.

Aiheeseen liittyviä artikkeleita