Sådan opdaterer du Google Chrome

Google Chrome opdateres automatisk, hvis det registreres, at der findes en ny version af browseren, som sikrer, at du er beskyttet af de seneste sikkerhedsopdateringer.

Søg manuelt efter en opdatering, og se den aktuelle browserversion

Klik på Chrome-menuen Chrome menu på browserens værktøjslinje, og vælg Om Google Chrome. Det aktuelle versionsnummer er den række tal, der vises under overskriften "Google Chrome". Chrome søger efter opdateringer, når du er på denne side. Klik på Genstart for at anvende alle tilgængelige opdateringer.

Hvornår er der tilgængelige opdateringer?

Normalt sker opdateringerne i baggrunden, når du lukker og genåbner din browser. Men hvis du ikke har lukket din browser i et stykke tid, kan Chrome-menuen i browseren skifte farve til grøn Update Chrome, orange update eller rød . Hvis du ser en grøn farve, betyder det, at en opdatering har været tilgængelig i to dage, orange er lig med fire dage, og rød betyder minimum syv dage. Du anvender en tilgængelig opdatering ved at følge vejledningen nedenfor.

1. Klik på Chrome-menuen i browserens værktøjslinje.
  2. Vælg Opdater Google Chrome.
  3. Klik på Genstart i den bekræftelsesdialogboks, som vises. Browseren gemmer dine åbne faner og vinduer og åbner dem automatisk igen, når den genstartes. Hvis du ikke vil genstarte med det samme, skal du klikke på Ikke nu. Næste gang du genstarter browseren, anvendes opdateringen automatisk.

Windows 8-brugere: Sørg for at lukke alle Chrome-vinduer og -faner på skrivebordet og i Windows 8-appen, og start Chrome igen for at anvende opdateringen.

Flere oplysninger til Mac- og Linux-brugere

• Du kan også konfigurere automatiske browseropdateringer for alle brugere af din computer, hvis Google Chrome er installeret i mappen Applikationer. Gå til dialogboksen "Om Google Chrome", og se, om knappen Konfigurer automatiske opdateringer for alle brugere er tilgængelig. Hvis den er tilgængelig, skal du klikke på knappen og bekræfte for at konfigurere automatiske opdateringer.
  • Linux-brugere: Brug pakkeadministratoren til at opdatere Google Chrome.

Flere oplysninger

Bruger du en Chrome-enhed på arbejdet eller i skolen? Din netværksadministrator kan vælge, om du skal være i stand til opdatere Chrome, hvilket medfører, at du måske ikke kan se en valgmulighed for opdatering af Chrome. Få flere oplysninger om, hvordan du bruger en administreret Chrome-enhed.