Sådan opdaterer du Google Chrome

For at sikre, at du er beskyttet af de nyeste sikkerhedsopdateringer, kan Google Chrome opdatere automatisk, når en ny version af browseren bliver tilgængelig på din computer, Android-enhed, iPhone eller iPad. Med disse opdateringer kan din browser af og til få et andet udseende.

Få en Chrome-opdatering, når den er tilgængelig

Chrome bør opdatere automatisk på din computer og være baseret på dine indstillinger for Android Play Butik eller iOS App Store. Få flere oplysninger om, hvordan du kontrollerer, om der er tilgængelige opdateringer, og hvordan du opdaterer Chrome.

På en computer

Normalt sker opdateringerne i baggrunden, når du lukker og genåbner din browser på computeren. Hvis det er et stykke tid siden, at du har lukket din browser, vil Chrome-menuen øverst til højre dog muligvis skifte farve:

Update Chrome En grøn menu betyder, at en opdatering har været tilgængelig i 2 dage.

update En orange menu betyder, at en opdatering har været tilgængelig i 4 dage.

En rød menu betyder, at en opdatering har været tilgængelig i 7 dage.

Sådan opdaterer du Google Chrome:

1. Klik på Chrome-menuen Chrome menu øverst til højre.
  2. Klik på Opdater Google Chrome.
  3. Klik Genstart.

Browseren gemmer dine åbne faner og vinduer og åbner dem automatisk igen, når den genstartes. Hvis du ikke vil genstarte med det samme, skal du klikke på Ikke nu. Næste gang du genstarter din browser, anvendes opdateringen.

På en Android-enhed

Chrome bør opdatere automatisk baseret på dine indstillinger for Android Play Butik. Sådan kan du kontrollere, om der er en ny tilgængelig version:

1. Tryk på ikonet Play Butik > Mine apps.
  2. Apps med tilgængelige opdateringer er angivet under "Opdateringer".
  3. Hvis du ser Chrome på denne liste, skal du trykke på den for at installere opdateringen.
På iPhone eller iPad

Chrome bør opdatere automatisk baseret på dine indstillinger for iOS App Store. Sådan kan du kontrollere, om der er en ny tilgængelig version:

1. Åbn App Store.
  2. Tryk på Opdateringer.
  3. Hvis du ser Chrome på listen, skal du trykke på Opdater for at installere Chrome.
  4. Hvis du bliver spurgt, skal du indtaste adgangskoden til dit Apple-id. Opdateringerne downloades og installeres.

Andre oplysninger om opdatering af Chrome

Få flere oplysninger om, hvornår du skal opdatere Chrome, samt gode tips til dit operativsystem.

Kontrollér, om der er en opdatering, og se den aktuelle browserversion på din computer
  1. Åbn Google Chrome på din computer.
  2. Klik på Chrome-menuen Chrome menu øverst til højre.
  3. Klik Hjælp og om > Om Google Chrome.

Det aktuelle versionsnummer er den række tal, der vises under overskriften "Google Chrome". Chrome søger efter opdateringer, når du er på denne side.

Klik på Genstart for at anvende alle tilgængelige opdateringer.

Flere oplysninger til brugere af Mac, Linux og Windows 8
  • Mac-brugere: Du kan også konfigurere automatiske browseropdateringer for alle brugere af din computer, hvis Google Chrome er installeret i mappen Applikationer. Gå til "Om Google Chrome", og kig efter knappen Konfigurer automatiske opdateringer for alle brugere.
  • Linux-brugere: Brug pakkeadministratoren til at opdatere Google Chrome.
  • Windows 8: Luk alle Chrome-vinduer og -faner på skrivebordet og i Windows 8-appen, og genstart derefter Chrome for at anvende opdateringen.
Få designændringer og nye funktioner tidligere

For det meste, når du ser ændringer i Chrome, er disse ændringer blevet testet i en tidlig version af Chrome kaldet Chrome Beta.

Hvis du gerne vil have en forsmag på, hvad der kommer længere ude i fremtiden, kan du læse Chrome-bloggen eller downloade betaversionen af Chrome og fortælle os, hvor godt den virker for dig.

Bemærk! Når du downloader Chrome beta, erstattes din sædvanlige version af Chrome.

Relaterede emner