Opdatering af Google Chrome

Google Chrome opdateres automatisk, hvis en ny version af browseren er tilgængelig på enheden, så du er beskyttet af de seneste sikkerhedsopdateringer. Med disse opdateringer kan din browser af og til få et andet udseende.

Få en Chrome-opdatering, når den er tilgængelig

Normalt sker opdateringerne i baggrunden, når du lukker og genåbner din browser på computeren. Hvis det er et stykke tid siden, at du har lukket din browser, får du dog muligvis vist en afventende opdatering:

1. Åbn Chrome på din computer.
  2. Se på Mere Mere øverst til højre.
  3. Hvis en opdatering er afventende, er ikonet farvet:
    • Grønt: Der har været en tilgængelig opdatering i to dage.
    • Orange: Der har været en tilgængelig opdatering i fire dage.
    • Rødt: Der har været en tilgængelig opdatering i syv dage.

Sådan opdaterer du Google Chrome:

1. Åbn Chrome på din computer.
  2. Klik på Mere Mere øverst til højre.
  3. Klik på Opdater Google Chrome. Hvis du ikke kan se denne knap, har du den nyeste version.
  4. Klik på Genstart.

Browseren gemmer dine åbne faner og vinduer og åbner dem automatisk igen, når den genstartes. Hvis du ikke vil genstarte med det samme, skal du klikke på Ikke nu. Næste gang du genstarter din browser, anvendes opdateringen.

Andre oplysninger om opdatering af Chrome

Få flere oplysninger om, hvornår du skal opdatere Chrome, samt gode tips til dit operativsystem.

Kontrollér, om der er en opdatering, og se den aktuelle browserversion på din computer
  1. Åbn Chrome på din computer.
  2. Klik på Mere Mere øverst til højre.
  3. Klik på Hjælp og dernæst Om Google Chrome.

Det aktuelle versionsnummer er den række tal, der vises under overskriften "Google Chrome". Chrome søger efter opdateringer, når du er på denne side.

Klik på Genstart for at anvende alle tilgængelige opdateringer.

Hold Chrome opdateret (1:05)

Få oplysninger om, hvad der sker, når Chrome opdateres til en ny version.

Flere oplysninger til brugere af Mac, Linux og Windows 8
  • Mac-brugere: Du kan også konfigurere automatiske browseropdateringer for alle brugere af din computer, hvis Google Chrome er installeret i mappen Applikationer. Gå til "Om Google Chrome", og kig efter knappen Konfigurer automatiske opdateringer for alle brugere.
  • Linux-brugere: Brug pakkeadministratoren til at opdatere Google Chrome.
  • Windows 8: Luk alle Chrome-vinduer og -faner på skrivebordet, og genstart derefter Chrome for at anvende opdateringen.
Få designændringer og nye funktioner tidligere

For det meste, når du ser ændringer i Chrome, er disse ændringer blevet testet i en tidlig version af Chrome kaldet Chrome Beta.

Hvis du gerne vil have en forsmag på, hvad der kommer længere ude i fremtiden, kan du læse Chrome-bloggen eller downloade betaversionen af Chrome og fortælle os, hvor godt den virker for dig.

Bemærk! Når du downloader Chrome Beta, erstatter den din sædvanlige version af Chrome.

Relaterede emner