Actualitzar Google Chrome

Per garantir que teniu les actualitzacions de seguretat més recents, Google Chrome pot actualitzar-se automàticament quan hi hagi una versió nova del navegador disponible al dispositiu. De vegades, aquestes actualitzacions poden fer que el navegador tingui un aspecte diferent.

Obtenir una actualització de Chrome quan estigui disponible

Normalment les actualitzacions es duen a terme en segon pla quan tanqueu i torneu a obrir el navegador de l'ordinador. No obstant això, si fa dies que no tanqueu el navegador, és possible que vegeu una actualització pendent.

1. Obriu Chrome a l'ordinador.
  2. A la part superior dreta, fixeu-vos en la icona Més Més.
  3. Si hi ha una actualització pendent, la icona serà de color:
    • Verd: fa dos dies que hi ha una actualització disponible.
    • Taronja: fa quatre dies que hi ha una actualització disponible.
    • Vermell: fa set dies que hi ha una actualització disponible.

Per actualitzar Google Chrome, seguiu aquests passos:

1. Obriu Chrome a l'ordinador.
  2. A la part superior dreta, feu clic a Més Més.
  3. Feu clic a Actualitza Google Chrome. Si no veieu aquest botó, vol dir que feu servir la versió més recent del navegador.
  4. Feu clic a Reinicia.

El navegador desa les pestanyes i les finestres obertes i les torna a obrir automàticament quan es reinicia. Si preferiu no reiniciar-lo directament, feu clic a Ara no. L'actualització s'aplicarà la propera vegada que reinicieu el navegador.

Més informació sobre l'actualització de Chrome

Obteniu més informació sobre quan s'ha d'actualitzar Chrome, a més d'altres consells per al vostre sistema operatiu.

Mirar si hi ha actualitzacions i comprovar quina versió del navegador feu servir a l'ordinador
  1. Obriu Chrome a l'ordinador.
  2. A la part superior dreta, feu clic a Més Més.
  3. Feu clic a Ajuda i després Sobre Google Chrome.

El número de versió actual és la sèrie de números que trobareu a sota de l'encapçalament "Google Chrome". Chrome cercarà actualitzacions quan sigueu en aquesta pàgina.

Feu clic a Reinicia per aplicar les actualitzacions disponibles.

Mantenir Chrome actualitzat (01:05)

Obteniu informació sobre què passa quan s'actualitza Chrome a una versió nova.

Més informació per als usuaris de Mac, Linux i Windows 8
  • Usuaris de Mac: si teniu Google Chrome instal·lat a la carpeta Aplicacions, també podeu configurar les actualitzacions automàtiques del navegador per a tots els usuaris de l'ordinador. Aneu a "Sobre Google Chrome" i feu clic a Actualitza Chrome automàticament per a tots els usuaris.
  • Usuaris de Linux: utilitzeu el gestor de paquets per actualitzar Google Chrome.
  • Usuaris de Windows 8: tanqueu totes les finestres i pestanyes de Chrome a l'escriptori i, a continuació, torneu-lo a iniciar per aplicar l'actualització.
Obtenir canvis de disseny i funcions noves abans

Voleu veure les pròximes novetats? Baixeu la versió beta de Chrome i, a continuació, uniu-vos a la nostra comunitat i expliqueu-nos què us sembla.

Temes relacionats