Actualitzar Google Chrome

Per garantir que teniu les actualitzacions de seguretat més recents, Google Chrome pot actualitzar-se automàticament quan hi hagi una versió nova del navegador disponible al dispositiu. De vegades, aquestes actualitzacions poden fer que el navegador tingui un aspecte diferent.

Rebre una actualització de Chrome quan estigui disponible

D'acord amb la configuració d'Apple App Store que tingueu definida, Chrome s'actualitzarà automàticament. Per comprovar si hi ha una versió nova del navegador disponible, seguiu aquests passos:

1. Obriu l'App Store al dispositiu iPhone o iPad.
  2. A la part inferior, toqueu Actualitzacions.
  3. Cerqueu Chrome Chrome entre les actualitzacions pendents.
  4. Si s'hi inclou, toqueu Actualitza per instal·lar-ho.
  5. Si se us demana, introduïu la contrasenya del vostre ID d'Apple. Les actualitzacions es baixaran i s'instal·laran.

Si encara no teniu l'aplicació Google Chrome, baixeu-la de l'App Store.

Obtenir canvis de disseny i funcions noves abans

Quan veieu canvis a Chrome, normalment s'han provat en una versió prèvia del navegador anomenada Chrome Beta.

Si voleu saber quines seran les properes novetats del navegador, consulteu el blog de Chrome.

Funcions no disponibles als dispositius iPhone i iPad

Algunes de les funcions i opcions de configuració de Chrome no estaran disponibles en aquest moment a causa de les restriccions dels dispositius iPhone i iPad. Aquestes són algunes de les exclusions:

Si Apple fa canvis a WKWebView per permetre aquestes funcions, les hi inclourem de nou.

Temes relacionats