Actualitzar Google Chrome

Per garantir que teniu les actualitzacions de seguretat més recents, Google Chrome pot actualitzar-se automàticament quan hi hagi una versió nova del navegador disponible al dispositiu. De vegades, aquestes actualitzacions poden fer que el navegador tingui un aspecte diferent.

Obtenir una actualització de Chrome quan estigui disponible

D'acord amb la configuració de Play Store que tingueu definida, Chrome s'actualitzarà automàticament. Per comprovar si hi ha una versió nova disponible, seguiu aquests passos:

1. Al telèfon o a la tauleta Android, obre l'aplicació Play Store Google Play.
  2. A la part superior dreta, toca la icona de perfil.
  3. Toca Gestiona les aplicacions i el dispositiu.
  4. A "Actualitzacions disponibles", cerca Chrome Chrome.
  5. Al costat de Chrome, toca Actualitza.
Obtenir canvis de disseny i funcions noves abans

Baixeu la versió beta de Chrome i, a continuació, uniu-vos a la nostra comunitat i expliqueu-nos què us sembla.

Nota: si baixeu Chrome Beta, aquesta versió no substituirà la versió de Chrome que teniu.