Actualitzar Google Chrome

Per garantir que teniu les actualitzacions de seguretat més recents, Google Chrome pot actualitzar-se automàticament quan hi hagi una versió nova del navegador disponible al dispositiu. De vegades, aquestes actualitzacions poden fer que el navegador tingui un aspecte diferent.

Obtenir una actualització de Chrome quan estigui disponible

Normalment les actualitzacions es duen a terme en segon pla quan tanqueu i torneu a obrir el navegador de l'ordinador. Tanmateix, si fa dies que no tanqueu el navegador, és possible que vegeu una actualització pendent.

1. Obriu Chrome a l'ordinador.
  2. A la part superior dreta, fixeu-vos en la icona Més Més.
  3. Si hi ha una actualització pendent, la icona serà de color:
    • Verd: fa menys de dos dies que s'ha publicat una actualització.
    • Taronja: fa uns quatre dies que s'ha publicat una actualització.
    • Vermell: fa almenys una setmana que s'ha publicat una actualització.

Per actualitzar Google Chrome, seguiu aquests passos:

1. Obriu Chrome a l'ordinador.
  2. A la part superior dreta, feu clic a Més Més.
  3. Feu clic a Actualitza Google Chrome.
    • Important: si no veieu aquest botó, vol dir que feu servir la versió més recent del navegador.
  4. Feu clic a Reinicia.

El navegador desa les pestanyes i les finestres obertes i les torna a obrir automàticament quan es reinicia. Si preferiu no reiniciar-lo directament, feu clic a Ara no. L'actualització s'aplicarà la propera vegada que reinicieu el navegador.

Més informació sobre l'actualització de Chrome

Obteniu més informació sobre quan s'ha d'actualitzar Chrome, a més d'altres consells per al vostre sistema operatiu.

Cercar una actualització i consultar la versió actual del navegador

1. Obriu Chrome a l'ordinador.
  2. A la part superior dreta, feu clic a Més Més.
  3. Feu clic a Ajuda i, a continuació, Sobre Google Chrome.

El número de versió actual és la sèrie de números que trobareu a sota de l'encapçalament "Google Chrome". Chrome cercarà actualitzacions quan sigueu en aquesta pàgina.

Per aplicar les actualitzacions que hi hagi disponibles, feu clic a Reinicia.

Mantenir Chrome actualitzat (01:05)

Obteniu informació sobre què passa quan s'actualitza Chrome a una versió nova.

Més informació per als usuaris de Mac, Linux i Windows 8

• Usuaris de Mac: si teniu Google Chrome instal·lat a la carpeta Aplicacions, també podeu configurar les actualitzacions automàtiques del navegador per a tots els usuaris de l'ordinador. Aneu a "Sobre Google Chrome" i feu clic a Actualitza Chrome automàticament per a tots els usuaris.
  • Usuaris de Linux: per actualitzar Google Chrome, utilitzeu el gestor de paquets.
  • Usuaris de Windows 8: tanqueu totes les finestres i pestanyes de Chrome a l'escriptori i, a continuació, reinicieu-lo per aplicar l'actualització.

Obtenir canvis de disseny i funcions noves abans

Voleu veure les pròximes novetats? Baixeu la versió beta de Chrome i, a continuació, uniu-vos a la nostra comunitat i expliqueu-nos què us sembla.

Temes relacionats