Google Chromen päivittäminen

Jotta uusimmat tietoturvapäivitykset olisivat aina suojanasi, Google Chrome voi päivittää itsensä automaattisesti, kun uusi versio on saatavilla laitteellesi. Päivitykset saattavat joskus muuttaa selaimesi ulkonäköä.

Chromen uusien päivitysten saaminen

Chromen tulisi päivittyä automaattisesti Apple App Store ‑asetustesi mukaan. Näin tarkistat, onko uusi versio saatavilla:

1. Avaa App Store iPhonella tai iPadilla.
  2. Valitse oikeasta yläreunasta Profiili Profiili.
  3. Vieritä alas "Saatavilla olevat päivitykset" ‑kohtaan ja etsi Chromea Chrome.
  4. Jos Chrome on luettelossa, asenna päivitys valitsemalla Päivitä.
  5. Anna tarvittaessa Apple ID ‑salasanasi. Tämän jälkeen päivitykset ladataan ja asennetaan.

Jos sinulla ei vielä ole Google Chrome ‑sovellusta, lataa se App Storesta.

Muotoiluominaisuuksien ja uusien ominaisuuksien kokeileminen ennakkoon

Chromen muutokset testataan yleensä käyttämällä kehitysversiota, jota kutsutaan Chromen betaversioksi.

Jos haluat tutustua uusiin ominaisuuksiin ennakkoon, tutustu Chrome-blogiin.

Ominaisuudet, joita ei voi käyttää iPhonella tai iPadilla

Jotkin Chromen ominaisuudet tai asetukset eivät tällä hetkellä ole saatavilla esimerkiksi seuraavista iPhonen ja iPadin rajoituksista johtuen:

Lisäämme nämä ominaisuudet, jos Apple muuttaa WKWebView'tä niin, että se on mahdollista.