Uppdatera Google Chrome

Google Chrome uppdateras automatiskt när en ny version av webbläsaren är tillgänglig på enheten så att du alltid skyddas av de senaste säkerhetsuppdateringarna. Ibland kan det hända att webbläsarens utseende förändras när den uppdateras.

Hämta tillgängliga uppdateringar för Chrome

Chrome uppdateras normalt automatiskt utifrån inställningarna i Play Butik. Så här kollar du om det finns en ny version tillgänglig:

1. Öppna Play Butik-appen Google Play på en telefon eller surfplatta med Android.
  2. Tryck på profilikonen uppe till höger.
  3. Tryck på Hantera appar och enheter.
  4. Titta efter Chrome Chrome under Tillgängliga uppdateringar.
  5. Tryck på Uppdatera bredvid Chrome.

Ta del av designändringar och nya funktioner tidigt

Ladda ned betaversionen av Chrome. Gå sedan med i vår grupp och tala om hur den fungerar för dig.

Obs! Om du laddar ned Chrome Beta ersätts inte den vanliga versionen av Chrome.

Om du använder Chrome 76 eller senare kan du även söka efter uppdateringar i webbläsaren Chrome.
  1. Öppna Chrome Chrome på Android-enheten.
  2. Tryck på Mer Mer högst upp And then Uppdatera Chrome.
  3. Starta om Chrome när du uppmanas till det.

Relaterade ämnen

• Går det inte att uppdatera? Du hittar mer information i vår felsökningsguide.
  • Google Chrome söker regelbundet efter nya uppdateringar med hjälp av Google Update. Läs mer om hur Google Update fungerar.
  • Använder du en Chrome-enhet på jobbet eller i skolan? Nätverksadministratören väljer om du får uppdatera Chrome på egen hand. Därför visas kanske inte alternativet att uppdatera Chrome. Läs mer om hur du använder en hanterad Chrome-enhet.