Opdater Google Chrome

Google Chrome kan blive opdateret automatisk, når en ny version af browseren er tilgængelig på din enhed, så du er beskyttet af de seneste sikkerhedsopdateringer. Med disse opdateringer kan din browser af og til få et andet udseende.

Få Chrome-opdateringer, når de er tilgængelige

Chrome bør opdatere automatisk baseret på dine indstillinger for Play Butik. Sådan tjekker du, om der er en ny tilgængelig version:

1. Åbn appen Play Butik Google Play på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Tryk på profilikonet øverst til højre.
  3. Tryk på Administrer apps og enhed.
  4. Find Chrome Chrome under "Tilgængelige opdateringer".
  5. Tryk på Opdater ud for Chrome.
Få designændringer og nye funktioner tidligere

Download betaversionen af Chrome, deltag i vores fællesskab, og fortæl os, hvordan betaversionen fungerer for dig.

Bemærk! Din sædvanlige version af Chrome erstattes ikke, når du downloader Chrome beta.