Download og installer Google Chrome

Google Chrome er en hurtig, gratis webbrowser. Før du downloader, kan du tjekke, om Chrome understøtter dit operativsystem, og om du opfylder alle de andre systemkrav.

Installer Chrome i Windows

1. Download installationsfilen.
  2. Klik på Kør eller Gem, hvis du bliver bedt om det.
  3. Hvis du vælger Gem, skal du dobbeltklikke på den downloadede fil for at starte installationen.
  4. Start Chrome:
    • Windows 7: Når alting er udført, åbnes et Chrome-vindue.
    • Windows 8 og 8.1: Du får vist en velkomstdialog. Klik på Næste for at vælge din standardbrowser.
    • Windows 10: Når alting er udført, åbnes et Chrome-vindue. Du kan gøre Chrome til din standardbrowser.

Hvis du har brugt en anden browser, som f.eks. Internet Explorer eller Safari, kan du importere dine indstillinger til Chrome.

Installer Chrome offline

Hvis du har problemer med at downloade Chrome på din Windows-computer, kan du prøve det alternative link nedenfor for at downloade Chrome på en anden computer.

1. Download det alternative installationsprogram til Chrome på en computer med internetforbindelse.
  2. Flyt filen til den computer, hvor du vil installere Chrome.
  3. Åbn filen, og følg vejledningen på skærmen for at installere.

Det er helt normalt, hvis du lander på den almindelige downloadside. Selvom installationsprogrammerne ligner hinanden, fortæller et særligt tag os, hvilket et der er bedst til dig.

Når du har downloadet filen, kan du sende den til en anden computer.

Installer Chrome på Mac

1. Download installationsfilen.
  2. Åbn filen "googlechrome.dmg".
  3. Find Chrome Chrome i det vindue, der åbnes.
  4. Træk Chrome til mappen Programmer.
    • Du bliver muligvis bedt om at angive administratoradgangskoden.
    • Hvis du ikke kender administratoradgangskoden, kan du trække Chrome til et sted på computeren, hvor du kan redigere, f.eks. skrivebordet.
  5. Åbn Chrome.
  6. Åbn Finder.
  7. Klik på Skub ud Skub ud i sidebjælken til højre for Google Chrome.

Installer Chrome i Linux

Installér Chrome ved hjælp af den samme software, som du normalt bruger til at installere programmer på din computer. Du bliver bedt om at angive adgangskoden til administratorkontoen.

1. Download installationsfilen.
  2. Klik på OK for at åbne pakken.
  3. Klik på Installer pakke.

Google Chrome bliver føjet til din softwarehåndtering, så den holdes opdateret.

Se understøttede operativsystemer og systemkrav

I Windows

Før du kan bruge Chrome i Windows, skal du have:

• Windows 7, Windows 8, Windows 8.1, Windows 10 eller nyere
  • En Intel Pentium 4-processor eller nyere, som er SSE2-kompatibel
På Mac

For at kunne bruge Chrome på Mac skal du have:

• OS X Mavericks 10.9 eller nyere
I Linux

For at kunne bruge Chrome i Linux skal du have:

• 64-bit Ubuntu 14.04 eller nyere, Debian 8 eller nyere, openSUSE 13.3 eller nyere eller Fedora Linux 24 eller nyere
  • En Intel Pentium 4-processor eller nyere, som er SSE2-kompatibel

Løs problemer med Chrome