Last ned og installer Google Chrome

Google Chrome er en rask nettleser som er tilgjengelig kostnadsfritt. Før du laster den ned, kan du sjekke om Chrome støtter operativsystemet du bruker, og om enheten din oppfyller alle de andre systemkravene.

Skaff deg Google Chrome

Last ned Chrome for Android-telefoner og -nettbrett.

Chrome er tilgjengelig på telefoner og nettbrett som kjører Android 8.0 (Oreo) eller nyere.

Installer Chrome

1. Gå til Google Chrome på Android-enheten din.
  2. Trykk på Last ned Chromeog såInstaller.
  3. Trykk på Åpne for å begynne å surfe.
    • Du kan også finne Chrome på startskjermen eller i «Alle apper». For å åpne det trykker du på Chrome Chrome .

Avinstaller og reinstaller Chrome for å løse de fleste problemer med søkemotoren, forgrunnsvinduer eller Chrome-oppdateringer.

Relaterte ressurser