Google Apper
Hovedmenyen

Nedlasting og installering av Google Chrome

Skaff deg Google Chrome

Google Chrome er en gratis nettleser. Klikk på en av linkene nedenfor for å laste den ned:

Installer Chrome

Installer Chrome for å få en rask, gratis nettleser. Du kan også installere Chrome på nytt for å fikse problemer med Flash, programtillegg, søkemotoren din, forgrunnsvinduer eller Chrome-oppdateringer. Klikk nedenfor for å finne ut hvordan du installerer Chrome for hver enhet.

Windows

Slik installerer du Chrome for brukerkontoen din:

1. Last ned installasjonsfilen.
  2. Trykk på Kjør eller Lagre hvis du blir bedt om det.
  3. Hvis du velger Lagre, må du dobbeltklikke på installasjonsfilen for å starte installasjonsprosessen. Vi importerer startsideinnstillingene og nettleserloggen din automatisk.
  4. Start Chrome:
    • Windows 7: Et Chrome-vindu åpnes når alt er konfigurert.
    • Windows 8 og 8.1: En velkomstdialogboks åpnes. Klikk på Neste for å velge standardnettleser.
    • Windows 10: Et Chrome-vindu åpnes når alt er konfigurert. Deretter kan du gjøre Chrome til standardnettleseren din.
Mac
  1. Last ned diskavbildningen.
  2. Åpne filen med navnet «Google Chrome.dmg».
  3. Finn Chrome-ikonet Chrome-appen i vinduet som åpnes. Dra det til Programmer-mappen. Hvis du ikke har administratorrettigheter, blir du bedt om å autentisere. Hvis du ikke kan autentisere, drar du ikonet til en plassering på datamaskinen der du har rettigheter, for eksempel skrivebordet.
  4. Åpne Chrome. Vi importerer startsideinnstillingene og nettleserloggen din automatisk.
  5. Åpne Finder.
  6. Klikk på Løs ut  i sidefeltet i vinduet (til høyre for Google Chrome).
Linux

Installer Chrome med det installasjonsprogrammet du vanligvis bruker. Sjekk først at du har administratortilgang.

1. Last ned installasjonsfilen.
  2. Klikk på OK for å åpne pakken.
  3. Klikk på Installer pakke.
  4. Programinformasjonen for Google Chrome legges til i programvarebehandlingen, slik at Chrome kan holdes oppdatert.
Android-telefoner og -nettbrett

Chrome for Android er tilgjengelig på telefoner og nettbrett som kjører Android 4.1 (Jelly Bean) eller nyere. Hvis du bruker Android 4.0 (Ice Cream Sandwich), fungerer Chrome-versjon 42 og lavere, men du får ikke oppdateringer til Chrome.

1. Gå til Chrome for Android i Play Butikk.
  2. Trykk på Installer.
  3. Trykk på Godta og last ned.
  4. For å begynne å surfe, gå til startsiden eller Alle apper-siden og trykk på Chrome-ikonet Chrome-appen.
iOS

Først må du sjekke systemkravene. Chrome for iOS er tilgjengelig på iPad, iPhone og iPod Touch med iOS 9 eller nyere og finnes på alle språkene som støttes i Apple App Store.

1. Gå til Chrome-siden i Apple App Store på enheten.
  2. Trykk på Gratis.
  3. Trykk på Installer appen.
  4. Skriv inn passordet for Apple-ID-en din, og trykk på OK.
  5. Når installasjonen er ferdig, trykker du på Chrome-ikonet Chrome-appen på startskjermen for å åpne appen.

Se systemkravene

Finn ut hva datamaskinen din trenger for å installere og bruke Chrome.

Windows
For å bruke Chrome i Windows trenger du dette:
  • Windows 7, Windows 8, Windows 8.1, Windows 10 eller nyere
  • En SSE2-kompatibel Intel Pentium 4-prosessor eller nyere
Mac

For å bruke Chrome på Mac trenger du dette:

• OS X Mavericks 10.9 eller nyere

Linux

For å bruke Chrome på Linux trenger du dette:

• 64-bit Ubuntu 14.04+, Debian 8+, openSUSE 13.1+ eller Fedora Linux 21+
  • En SSE2-kompatibel Intel Pentium 4-prosessor eller nyere

Løs problemer ved installasjon av Chrome

Finn ut hvordan du løser problemer ved installasjon av Chrome. Eller fiks nettsteder som ikke lastes inn.