Last ned og installer Google Chrome

Google Chrome er en rask, gratis nettleser. Før du laster den ned, kan du sjekke om Chrome støtter operativsystemet du bruker, og om enheten din oppfyller alle de andre systemkravene.

Skaff deg Google Chrome

Last ned Chrome for iPhone og iPad.

Chrome er tilgjengelig for

• iPad, iPhone og iPod Touch
  • iOS 10 og nyere
  • alle språkene som støttes i App Store

Installer Chrome

1. Gå til App Store på iPhone eller iPad.
  2. Trykk på Hent.
  3. Trykk på Installer.
  4. Skriv inn passordet for Apple-ID-en din, og trykk på OK.
  5. For å begynne å surfe, gå til startskjermen. Trykk på Chrome-appen Chrome.

Prøv å avinstallere Chrome og installere den på nytt for å løse problemer med søkemotoren, Flash, forgrunnsvinduer eller Chrome-oppdateringer.

Legg til Chrome i dokken på iPhone

Når du har installert Chrome på iPhone eller iPad, kan du enklere finne og åpne den ved å legge den i dokken:

1. Frigjør plass ved å trykke og holde på en app i dokken.
  2. Dra appen opp, og slipp den på startskjermen.
  3. Trykk og hold på Chrome-appen Chrome.
  4. Dra Chrome-appen ned, og slipp den i dokken.
  5. Trykk på Hjem-knappen.

Hvis du bruker en iPhone 6s eller nyere, kan du trykke dypt på Chrome-appen for å starte et nytt talesøk, åpne en ny fane, skanne en QR-kode eller gå til nettstedene du besøker oftest.