Last ned og installer Google Chrome

Google Chrome er en rask, gratis nettleser. Før du laster den ned, kan du sjekke om Chrome støtter operativsystemet du bruker, og om enheten din oppfyller alle de andre systemkravene.

Skaff deg Google Chrome

Last ned Chrome for Android-telefoner og -nettbrett.

Chrome er tilgjengelig på telefoner og nettbrett som kjører Android 4.4 (KitKat) eller nyere.

Installer Chrome

1. Gå til Chrome på Google Play på Android-telefonen din eller Android-nettbrettet ditt.
  2. Trykk på Installer.
  3. Trykk på Godta.
  4. For å begynne å surfe, gå til startsiden eller Alle apper-siden. Trykk på Chrome-appen Chrome.

Hvis du har problemer med søkemotoren, Flash, forgrunnsvinduer eller Chrome-oppdateringer, bør du prøve å avinstallere Chrome og installere den på nytt.