Google Chrome downloaden en installeren

Google Chrome is een snelle, gratis webbrowser. Voordat je Chrome downloadt, kun je controleren of je besturingssysteem wordt ondersteund en of aan alle andere systeemvereisten wordt voldaan.

Google Chrome downloaden

Download Chrome voor Android-telefoons en -tablets.

Chrome is beschikbaar op telefoons en tablets met Android 4.4 (KitKat) of hoger.

Chrome installeren

1. Ga op je Android-telefoon of -tablet naar Chrome op Google Play.
  2. Tik op Installeren.
  3. Tik op Accepteren.
  4. Als je op internet wilt browsen, ga je naar de homepage of naar 'Alle apps'. Tik op de Chrome-app Chrome.

Verwijder Chrome en installeer de browser opnieuw om problemen met je zoekmachine, Flash, pop-ups of Chrome-updates op te lossen.