Google Chrome downloaden en installeren

Google Chrome is een snelle webbrowser die kosteloos beschikbaar is. Voordat je Chrome downloadt, kun je checken of je besturingssysteem wordt ondersteund en of aan alle andere systeemvereisten wordt voldaan.

Google Chrome downloaden

Download Chrome voor Android-telefoons en -tablets.

Chrome is beschikbaar op telefoons en tablets met Android 8.0 (Oreo) en hoger.

Chrome installeren

1. Ga op je Android-apparaat naar Google Chrome.
  2. Tik op Chrome downloaden en dan Installeren.
  3. Tik op Openen om te browsen.
    • Je vindt Chrome ook op je startscherm of in Alle apps. Tik op Chrome Chrome om de browser te openen.

Je kunt de meeste problemen met je zoekmachine, pop-ups of Chrome-updates verhelpen door Chrome te verwijderen en opnieuw te installeren.