Download og installer Google Chrome

Google Chrome er en hurtig webbrowser, som kan hentes uden beregning. Før du downloader den, kan du tjekke, om Chrome understøtter dit operativsystem, og om du opfylder alle de andre systemkrav.

Hent Google Chrome

Download Chrome til Android-telefoner og -tablets.

Chrome fås til telefoner og tablets, der kører Android 8.0 (Oreo) og nyere.

Installer Chrome

1. Gå til Google Chrome på din Android-enhed.
  2. Tryk på Download Chrome og derefter Installer.
  3. Tryk på Åbn for at gå på nettet.
    • Du kan også finde Chrome på startskærmen eller under "Alle apps". For at åbne skal du trykke på Chrome Chrome.

Afinstaller og geninstaller Chrome for at løse de fleste problemer med din søgemaskine, pop op-vinduer eller Chrome-opdateringer.