Download og installer Google Chrome

Google Chrome er en gratis webbrowser til Windows-, Mac og Linux-computere. Du kan også installere Google Chrome på din Android- eller iOS-enhed.

Download Chrome

Installer Chrome på din computer

I Windows

Sådan installerer du Chrome på din brugerkonto:

1. Download installationsfilen.
  2. Klik på Kør eller Gem, hvis du bliver bedt om det.
  3. Hvis du vælger Gem, skal du dobbeltklikke på installationsfilen for at starte installationen. Vi importerer automatisk dine startsideindstillinger og din browserhistorik for dig.
  4. Start Chrome:
    • Windows 7/Vista/XP: Et Chrome-vindue åbner automatisk, når alting er konfigureret.
    • Windows 8: Du får vist en velkomstdialog. Klik på Næste for at vælge din standardbrowser. Hvis du vælger Google Chrome, vil browseren starte som en Windows 8-app fra startskærmen.

Systemkrav

Din computer skal have følgende, for at du kan bruge Google Chrome:

• Windows XP med Service Pack 2 eller nyere (indtil udgangen af 2015), Windows Vista, Windows 7, Windows 8 eller Windows 10
  • En Intel Pentium 4-processor eller nyere, som er SSE2-kompatibel
  • 350 MB ledig diskplads
  • 512 MB RAM
På Mac
  1. Download installationsfilen.
  2. Åbn filen "Google Chrome.dmg".
  3. Find Chrome-ikonet i det vindue, der vises. Træk det til mappen Applikationer. Vi importerer automatisk dine startsideindstillinger og din browserhistorik for dig.
    Bemærk! Hvis du ikke har administratorrettigheder, skal du trække ikonet til en placering på computeren, som du har rettigheder til, f.eks. dit skrivebord.
  4. Find docken, og træk derefter Google Chrome-diskbilledet til ikonet for udskubning .

Systemkrav

Din computer skal have følgende, for at du kan bruge Google Chrome:

• Mac OS X 10.6 eller nyere
  • En 64-bit Intel-processor
  • 350 MB ledig diskplads
  • 512 MB RAM
I Linux

Installér Chrome ved hjælp af den samme software, som du normalt bruger til at installere programmer på din computer. Sørg først for, at du har administratoradgang.

1. Download installationsfilen.
  2. Klik på OK for at åbne pakken.
  3. Klik på Installer pakke.
  4. Der åbnes et Chrome-vindue, når alt er konfigureret. For at holde sig opdateret, føjer Google Chrome sine programoplysninger til din softwarehåndtering.

Systemkrav

Din computer skal have følgende, for at du kan bruge Google Chrome:

• Ubuntu 12.04 eller nyere, Debian 7 eller nyere, OpenSuSE 12.2 eller nyere eller Fedora Linux 17
  • En Intel Pentium 4-processor eller nyere
  • 350 MB ledig diskplads
  • 512 MB RAM

Har du problemer med Chrome?

Få flere oplysninger om, hvordan du løser problemer i forbindelse med installation af Chrome. Du kan også løse problemer med websites, der ikke kan indlæses.