Download og installer Google Chrome

Google Chrome er en gratis webbrowser, og det tager kun et par sekunder at installere den. Den er tilgængelig til Windows-, Mac- og Linux-computere. Du kan også installere Google Chrome på din Android- eller iOS-enhed.

Download Google Chrome

Installer Google Chrome på din computer

Windows

Hvis du vil installere Chrome på din brugerkonto, skal du følge vejledningen herunder. Undervejs i processen vises der måske en valgmulighed, som giver giver dig mulighed for at installere browseren på alle brugerkonti på din computer. Hvis du ikke kan se den mulighed, kan du lære at installere Chrome til flere brugerkonti.

1. Download installationsfilen
  2. Klik på "ør" eller "Gem", hvis du bliver bedt om det.
  3. Hvis du har gemt installationsprogrammet, skal du dobbeltklikke på installationsfilen for at starte installationen. Dine startsideindstillinger og din browserhistorik importeres automatisk fra din standardbrowser.
  4. Windows 7/Vista/XP
    Der åbnes et Chrome-vindue, når alt er konfigureret. Den første gang Chrome åbnes, vises der en besked, som informerer dig om, at du kan søge med Google direkte i adresselinjen (også kendt som omnifeltet). Hvis du vil ændre din standardsøgemaskine, skal du klikke på Skift.

Vælg søgemaskine

Windows 8
    En velkomstdialog vises. Klik på Næste for at vælge din standardbrowser. Hvis du vælger Google Chrome, vil det starte som en Windows 8-app fra startskærmen.

Har du problemer med at installere eller åbne Chrome? Se oplysninger om fejlfinding

Mac
  1. Download installationsfilen
  2. Åbn filen "Google Chrome.dmg", når den er blevet downloadet.
  3. I det vindue, der åbnes, skal du trække Chrome-ikonet til mappen Applikationer. Herved installeres Chrome for alle brugerkonti på computeren. Dine startsideindstillinger og din browserhistorik importeres automatisk fra din standardbrowser.

Hvis du ikke har administratorrettigheder, skal du trække ikonet til et sted på computeren, hvor du har rettigheder, såsom skrivebordet. Chrome vil kun blive installeret på din brugerkonto.

4. Første gang du åbner browseren, vil Finder bede dig om at bekræfte, at du vil åbne applikationen, der er downloadet fra internettet. Klik på Åbn for at fortsætte.
  5. Der vises en besked, som informerer dig om, at du kan søge med Google direkte i adresselinjen (også kendt som omnifeltet). Hvis du vil ændre din standardsøgemaskine, skal du klikke på Skift.

Vælg søgemaskine

6. Demonter Google Chromes diskbillede på skrivebordet ved at trække det hen til Eject-ikonet i Dock. (Sørg for, at du trækker i diskbilledikonet og ikke ikonet til Google Chrome).
Linux

Vi anbefaler, at du installerer Chrome via det indbyggede pakkehåndteringssystem, selvom du også kan kopiere programmet til et lokalt brugerbibliotek og køre det uden administratorrettigheder. For at gøre dette skal du have administrationsrettigheder under installationen.

1. Download installationsfilen
  2. Klik på OK for at åbne pakken.
  3. Klik på Installer pakke for at starte installationen af Chrome.
  4. Der åbnes et Chrome-vindue, når alt er konfigureret. Den første gang Chrome åbnes, vises der en besked, som informerer dig om, at du kan søge med Google direkte i adresselinjen (også kendt som omnifeltet). Hvis du vil ændre din standardsøgemaskine, skal du klikke på Skift.

Vælg søgemaskine

Hvis du vil åbne browseren, skal du gå til Programmer> Internet> Google Chrome. Google Chrome vil føje sit lager til din pakkehåndtering, så det kan forblive opdateret.

Se vejledningen Kom godt i gang for at få flere oplysninger om, hvordan du bruger Google Chrome.

Systemkrav

For at få optimal ydelse anbefaler vi følgende systemkrav:

Windows-krav Mac-krav Linux-krav
Operativsystem
  • Windows XP med Service Pack 2 eller nyere
  • Windows Vista
  • Windows 7
  • Windows 8
Mac OS X 10.6 eller nyere Ubuntu 12.04+
Debian 7+
OpenSuSE 12.2+
Fedora Linux 17
Processor Intel Pentium 4 eller nyere Intel Intel Pentium 4 eller nyere
Ledig diskplads 350 MB
RAM 512 MB