Download og installer Google Chrome

Google Chrome er en gratis webbrowser, som installeres på få sekunder.

Download Google Chrome

Se den detaljerede vejledning

Windows

Hvis du vil installere Chrome på din brugerkonto, skal du følge vejledningen herunder. Undervejs i processen vises der måske en valgmulighed, som giver giver dig mulighed for at installere browseren på alle brugerkonti på din computer. Hvis du ikke kan se denne valgmulighed, kan du få flere oplysninger om, hvordan du installerer Chrome på flere brugerkonti.

1. Download installationsfilen
  2. Klik på "Kør" eller "Gem", hvis du bliver bedt om det.
  3. Hvis du har gemt installationsprogrammet, skal du dobbeltklikke på installationsfilen for at starte installationen. Indstillingerne og browserhistorikken for din startside importeres automatisk fra din standardbrowser.
  4. Windows 7/Vista/XP
    Der åbnes et Chrome-vindue, når alt er konfigureret. Den første gang Chrome åbnes, vises der en besked, som informerer dig om, du kan søge med Google direkte fra adresselinjen (også kendt som omnifeltet). Hvis du gerne vil ændre din standardsøgemaskine, skal du klikke på Skift.

Windows 8
    En velkomstdialog vises. Klik på Næste for at vælge din standardbrowser. Hvis du vælger Google Chrome, vil den starte som en Windows 8-app fra startskærmen.

Har du problemer med at installere eller åbne Chrome? Se oplysninger om fejlfinding

Mac

1. Download installationsfilen
  2. Åbn filen "Google Chrome.dmg", når den er blevet downloadet.
  3. I det vindue, der åbnes, skal du trække Chrome-ikonet til mappen Applikationer. Herved installeres Chrome for alle brugerkonti på computeren. Indstillingerne og browserhistorikken for din startside importeres automatisk fra din standardbrowser.

Hvis du ikke har administratorrettigheder, skal du trække ikonet til en placering på computeren, som du har rettigheder til såsom dit skrivebord. Chrome installeres kun på din brugerkonto.

4. Første gang du åbner browseren, vil Finder bede dig om at bekræfte, at du vil åbne programmet, der er downloadet fra internettet. Klik på Åbn for at fortsætte.
  5. Der vises en besked, som informerer dig om, at du kan søge med Google direkte fra adresselinjen (også kendt som omnifeltet). Hvis du gerne vil ændre din standardsøgemaskine, skal du klikke på Skift.

6. Demonter Google Chromes diskbillede på skrivebordet ved at trække det hen til Eject-ikonet i dockingstationen. (Sørg for, at du trækker i diskbilledikonet og ikke ikonet til Google Chrome.)

Linux

Vi anbefaler, at du installerer Chrome via dit indbyggede pakkehåndteringssystem, selvom du også kan kopiere programmet til en lokal brugermappe og køre det uden administrative rettigheder. For at gøre dette skal du have administrationsrettigheder under installationen.

1. Download installationsfilen
  2. Klik på OK for at åbne pakken.
  3. Klik på Installer pakke for at starte installationen af Chrome.
  4. Der åbnes et Chrome-vindue, når alt er konfigureret. Den første gang Chrome åbnes, vises der en besked, som informerer dig om, du kan søge med Google direkte fra adresselinjen (også kendt som omnifeltet). Hvis du gerne vil ændre din standardsøgemaskine, skal du klikke på Skift.

For at åbne browseren skal du gå til Programmer > Internet > Google Chrome. Google Chrome vil føje sit lager til din pakkehåndtering, så det kan forblive opdateret.

Se vejledningen Kom godt i gang for at få flere oplysninger om, hvordan du bruger Google Chrome.