Download og installer Google Chrome

Hent Google Chrome

Google Chrome er en gratis webbrowser. Klik på linkene for at downloade:

Installer Chrome, og se systemkrav

Installer Chrome for at få en hurtig, gratis webbrowser. Du kan også geninstallere Chrome for at løse problemer med Flash, plugins, din søgemaskine, pop op-vinduer eller Chrome-opdateringer. Klik nedenfor for at få flere oplysninger om, hvordan du installerer Chrome for hver enhed.

I Windows

Sådan installerer du Chrome på din brugerkonto:

1. Download installationsfilen.
  2. Klik på Kør eller Gem, hvis du bliver bedt om det.
  3. Hvis du vælger Gem, skal du dobbeltklikke på installationsfilen for at starte installationen. Vi importerer automatisk dine startsideindstillinger og din browserhistorik for dig.
  4. Start Chrome:
    • Windows 7/Vista: Når alting er konfigureret, åbnes et Chrome-vindue automatisk.
    • Windows 8: Du får vist en velkomstdialog. Klik på Næste for at vælge din standardbrowser. Hvis du vælger Google Chrome, vil browseren starte som en Windows 8-app fra startskærmen.

Systemkrav

Før du kan bruge Google Chrome, skal din computer have følgende:

• Windows XP med Service Pack 2 eller nyere, Windows Vista, Windows 7, Windows 8 eller Windows 10
    Bemærk! Understøttelsen af Windows XP og Vista slutter snart. Få flere oplysninger
  • En Intel Pentium 4-processor eller nyere, som er SSE2-kompatibel
  • 350 MB ledig diskplads
  • 512 MB RAM

På Mac
  1. Download installationsfilen.
  2. Åbn filen "Google Chrome.dmg".
  3. Find Chrome-ikonet Chrome logo i det vindue, der åbnes. Træk det til mappen Applikationer. Vi importerer automatisk dine startsideindstillinger og din browserhistorik for dig.
    Bemærk! Hvis du ikke har administratorrettigheder, skal du trække ikonet til en placering på computeren, som du har rettigheder til, f.eks. dit skrivebord.
  4. Find docken, og træk derefter Google Chrome-diskbilledet til ikonet for udskubning .

Systemkrav

Før du kan bruge Google Chrome, skal din computer have følgende:

• Mac OS X 10.6 eller nyere
    Bemærk! Understøttelsen af Mac OS X 10.6, 10.7 og 10.8 slutter snart. Få flere oplysninger
  • En 64-bit Intel-processor
  • 350 MB ledig diskplads
  • 512 MB RAM

I Linux

Installér Chrome ved hjælp af den samme software, som du normalt bruger til at installere programmer på din computer. Sørg først for, at du har administratoradgang.

1. Download installationsfilen.
  2. Klik på OK for at åbne pakken.
  3. Klik på Installer pakke.
  4. Der åbnes et Chrome-vindue, når alt er konfigureret. For at holde sig opdateret, føjer Google Chrome sine programoplysninger til din softwarehåndtering.

Systemkrav

Bemærk! Fra og med begyndelsen af marts 2016 understøttes 32-bit Linux samt Ubuntu 12.04 (Precise) og Debian 7 (Wheezy) ikke længere.

Før du kan bruge Google Chrome, skal din computer have følgende:

• Ubuntu 12.04 eller nyere, Debian 7 eller nyere, openSUSE 13.1 eller nyere eller Fedora Linux 21
  • En Intel Pentium 4-processor eller nyere
  • 350 MB ledig diskplads
  • 512 MB RAM

På en Android-telefon eller -tablet

Chrome til Android er tilgængelig på telefoner og tablets, der kører Android 4.1 eller nyere (Jelly Bean). Hvis du bruger Android 4.0 (Ice Cream Sandwich), fungerer Chrome-version 42 og ældre, men du får ikke nogen opdateringer til Chrome.

1. Gå til Chrome til Android i Google Play Butik.
  2. Tryk på Installer.
  3. Tryk på Acceptér og download.
  4. Du kan bruge internettet ved at gå til startskærmen eller siden Alle apps og trykke på Chrome-ikonet Chrome logo.
På en iPhone eller iPad

Start med at kontrollere dine systemkrav. Chrome til iOS er tilgængelig på iPad/iPhone/iPod Touch med iOS 9 eller nyere på alle sprog, der understøttes i Apple App Store.

1. Gå til Chrome-siden Apple App Store på din enhed.
  2. Tryk på Gratis.
  3. Tryk på Installer app.
  4. Indtast adgangskoden til dit Apple-id, og tryk på OK.
  5. Åbn Chrome.
  6. Når installationen er gennemført, skal du trykke på Chrome-ikonet Chrome logo på startskærmen for at åbne appen.

Løs problemer med at installere Chrome

Få flere oplysninger om, hvordan du løser problemer i forbindelse med installation af Chrome. Du kan også løse problemer med websites, der ikke kan indlæses.