Navigationsmenu

Download og installer Google Chrome

Hent Google Chrome

Google Chrome er en gratis webbrowser. Klik på linkene for at downloade:

Installer Chrome

Installer Chrome for at få en hurtig, gratis webbrowser. Du kan også geninstallere Chrome for at løse problemer med Flash, plugins, din søgemaskine, pop op-vinduer eller Chrome-opdateringer. Klik nedenfor for at få flere oplysninger om, hvordan du installerer Chrome for hver enhed.

I Windows

Sådan installerer du Chrome på din brugerkonto:

1. Download installationsfilen.
  2. Klik på Kør eller Gem, hvis du bliver bedt om det.
  3. Hvis du vælger Gem, skal du dobbeltklikke på installationsfilen for at starte installationen. Vi importerer automatisk dine startsideindstillinger og din browserhistorik for dig.
  4. Start Chrome:
    • Windows 7: Når alting er konfigureret, åbnes et Chrome-vindue automatisk.
    • Windows 8 og 8.1: En velkomstdialogboks vises. Klik på Næste for at vælge din standardbrowser.
    • Windows 10: Når alting er konfigureret, åbnes et Chrome-vindue automatisk. Du kan derefter gøre Chrome til din standardbrowser.
På Mac
  1. Download diskbilledet.
  2. Åbn filen "Google Chrome.dmg".
  3. Find Chrome-ikonet Chrome-appen i det vindue, der åbnes. Træk det til mappen Applikationer. Hvis du ikke har administrative rettigheder, bliver du bedt om at godkende. Hvis du ikke kan godkende, skal du trække ikonet til et sted på computeren, hvor du har rettigheder, f.eks. skrivebordet.
  4. Åbn Chrome. Vi importerer automatisk indstillingerne på din startside og din browserhistorik for dig.
  5. Åbn Finder.
  6. Klik på Skub ud i vinduets sidebjælke til højre for Google Chrome.
I Linux

Installér Chrome ved hjælp af den samme software, som du normalt bruger til at installere programmer på din computer. Sørg først for, at du har administratoradgang.

1. Download installationsfilen.
  2. Klik på OK for at åbne pakken.
  3. Klik på Installer pakke.
  4. Google Chrome føjer sine programoplysninger til din softwarehåndtering for at holde sig opdateret.
På en Android-telefon eller -tablet

Chrome til Android er tilgængelig på telefoner og tablets, der kører Android 4.1 eller nyere (Jelly Bean). Hvis du bruger Android 4.0 (Ice Cream Sandwich), fungerer Chrome-version 42 og ældre, men du får ikke nogen opdateringer til Chrome.

1. Gå til Chrome til Android i Google Play Butik.
  2. Tryk på Installer.
  3. Tryk på Acceptér og download.
  4. Du kan bruge internettet ved at gå til startskærmen eller siden Alle apps og trykke på Chrome-ikonet Chrome-appen.
På en iPhone eller iPad

Start med at kontrollere dine systemkrav. Chrome til iOS er tilgængelig på iPad/iPhone/iPod Touch med iOS 9 eller nyere på alle sprog, der understøttes i Apple App Store.

1. Gå til Chrome-siden Apple App Store på din enhed.
  2. Tryk på Gratis.
  3. Tryk på Installer app.
  4. Indtast adgangskoden til dit Apple-id, og tryk på OK.
  5. Når installationen er gennemført, skal du trykke på Chrome-ikonet Chrome-appen på startskærmen for at åbne appen.

Se systemkrav

Få oplysninger om, hvad der skal installeres på din computer, før du kan bruge Chrome.

I Windows
Før du kan bruge Chrome i Windows, skal du have:
  • Windows 7, Windows 8, Windows 8.1, Windows 10 eller nyere
  • En Intel Pentium 4-processor eller nyere, som er SSE2-kompatibel
På Mac

For at kunne bruge Chrome på Mac skal du have:

• OS X Mavericks 10.9 eller nyere

I Linux

For at kunne bruge Chrome i Linux skal du have:

• 64-bit Ubuntu 14.04 eller nyere, Debian 8 eller nyere, openSUSE 13.1 eller nyere eller Fedora Linux 21 eller nyere
  • En Intel Pentium 4-processor eller nyere, som er SSE2-kompatibel

Løs problemer med at installere Chrome

Få flere oplysninger om, hvordan du løser problemer i forbindelse med installation af Chrome. Du kan også få hjælp til at løse problemer med websites, der ikke kan indlæses.