Baixar i instal·lar Google Chrome

Google Chrome és un navegador web ràpid disponible sense cost econòmic. Abans de baixar-lo, podeu comprovar si Chrome és compatible amb el vostre sistema operatiu i si compliu tota la resta de requisits del sistema.

Baixar Google Chrome

Baixeu Chrome per a telèfons i tauletes Android.

Chrome està disponible per a telèfons i tauletes amb Android 8.0 (Oreo) i versions posteriors.

Instal·leu Chrome

1. Al dispositiu Android, aneu a Google Wallet.
  2. Toqueu Baixar Chromei, a continuació, Instal·lar.
  3. Per començar a navegar, toqueu Obrir.
    • També podeu trobar Chrome a la pantalla d'inici o a "Totes les aplicacions". Per obrir-lo, toqueu Chrome Chrome.

Desinstal·leu i torneu a instal·lar Chrome per resoldre la majoria dels problemes amb el motor de cerca, les finestres emergents o les actualitzacions del navegador.