Baixar i instal·lar Google Chrome

Google Chrome és un navegador web ràpid i gratuït. Abans de baixar-lo, podeu comprovar si Chrome és compatible amb el vostre sistema operatiu i si compliu tota la resta de requisits del sistema.

Baixar Google Chrome

Baixeu Chrome per a telèfons i tauletes Android.

Chrome està disponible per a telèfons i tauletes amb Android 5.0 (Lollipop) o versions posteriors.

Instal·lar Chrome

1. Al telèfon o a la tauleta Android, aneu a Chrome a Google Play.
  2. Toqueu Instal·la.
  3. Toqueu Accepta.
  4. Per començar a navegar, aneu a la pàgina Inici o Totes les aplicacions i toqueu l'aplicació Chrome Chrome.

Proveu de desinstal·lar Chrome i tornar-lo a instal·lar per resoldre problemes relacionats amb el motor de cerca, Flash, les finestres emergents o les actualitzacions de Chrome.

Articles relacionats