Baixar i instal·lar Google Chrome

Google Chrome és un navegador web ràpid i gratuït. Abans de baixar-lo, podeu comprovar si Chrome és compatible amb el vostre sistema operatiu i si compliu tota la resta de requisits del sistema.

Instal·lar Chrome a Windows

1. Baixeu el fitxer d'instal·lació.
  2. Si se us demana, feu clic a Executa o a Desa.
  3. Si trieu Desa, feu doble clic al fitxer baixat per iniciar la instal·lació.
  4. Inicieu Chrome:
    • Windows 7: en finalitzar, s'obre una finestra de Chrome.
    • Windows 8 i 8.1: es mostra un quadre de diàleg de benvinguda. Feu clic a Següent per seleccionar el navegador predeterminat.
    • Windows 10: en finalitzar, s'obre una finestra de Chrome. Tot seguit, el podeu establir com a navegador predeterminat.

Si heu utilitzat un altre navegador, com ara Internet Explorer o Safari, podeu importar-ne la configuració a Chrome.

Si no podeu baixar aplicacions fora de Microsoft Store, pot ser que el vostre ordinador estigui en mode S. Obteniu informació sobre com podeu instal·lar Chrome.

Instal·lar Chrome sense connexió

Si teniu problemes per baixar Chrome en un ordinador Windows, podeu provar aquest enllaç alternatiu per baixar-lo en un altre ordinador.

1. En un ordinador connectat a Internet, baixeu l'instal·lador alternatiu de Chrome.
  2. Moveu el fitxer a l'ordinador en què vulgueu instal·lar Chrome.
  3. Obriu el fitxer i seguiu les instruccions d'instal·lació que es mostraran en pantalla.

És normal que arribeu a la pàgina de baixada habitual. Encara que els instal·ladors s'assemblen, una etiqueta especial ens indica quin és el més adient en el vostre cas.

Un cop hàgiu baixat el fitxer, el podeu enviar a un altre ordinador.

Instal·lar Chrome a Mac

1. Baixeu el fitxer d'instal·lació.
  2. Obriu el fitxer anomenat "googlechrome.dmg".
  3. A la finestra que s'obre, cerqueu Chrome Chrome.
  4. Arrossegueu Chrome a la carpeta Aplicacions.
    • Pot ser que se us demani que introduïu la contrasenya d'administrador.
    • Si no sabeu quina és, arrossegueu Chrome a un lloc de l'ordinador en què pugueu editar, com ara l'escriptori.
  5. Obriu Chrome.
  6. Obriu Finder.
  7. A la barra lateral, a la dreta de Google Chrome, feu clic a Expulsa Expulsa.

Instal·lar Chrome a Linux

Per instal·lar Chrome, feu servir el mateix programari que utilitzeu per instal·lar programes a l'ordinador. Se us demanarà que introduïu la contrasenya del compte d'administrador.

1. Baixeu el fitxer d'instal·lació.
  2. Per obrir el paquet, feu clic a D'acord.
  3. Feu clic a Instal·la el paquet.

Google Chrome s'afegirà al vostre gestor de programari per mantenir-se actualitzat.

Requisits del sistema per utilitzar Chrome

Windows

Per utilitzar Chrome a Windows, l'ordinador ha de tenir:

• Windows 7, Windows 8, Windows 8.1, Windows 10 o una versió superior
  • un processador Intel Pentium 4 o una versió superior que admeti SSE2
Mac

Per utilitzar Chrome a Mac, l'ordinador ha de tenir:

• OS X Yosemite 10.10 o versions posteriors
Linux

Per utilitzar Chrome a Linux, l'ordinador ha de tenir el següent:

• Ubuntu de 64 bits 14.04, Debian 8, openSUSE 13.3 o Fedora Linux 24 i les versions superiors corresponents
  • Un processador Intel Pentium 4 o superior que admeti SSE2

Solucionar problemes relacionats amb Chrome

Articles relacionats