Ladda ned och installera Google Chrome

Google Chrome är en snabb och kostnadsfri webbläsare. Innan du laddar ned Chrome kontrollerar du om det finns stöd för ditt operativsystem och att alla systemkrav uppfylls.

Ladda ned Google Chrome

Ladda ned Chrome för Android-enheter.

Chrome kan användas på mobiler och surfplattor med Android 4.4 (KitKat) eller senare.

Installera Chrome

1. Öppna Chrome på Google Play på en mobil eller surfplatta med Android.
  2. Tryck på Installera.
  3. Tryck på Godkänn.
  4. Börja surfa genom att öppna startsidan eller sidan Alla appar. Tryck på Chrome-appen Chrome.

Om du har problem med sökmotorn, Flash, popupfönster eller att uppdatera Chrome testar du åtgärda detta genom att avinstallera och installera om Chrome.