Google Chrome downloaden en installeren

Google Chrome is een snelle webbrowser die kosteloos beschikbaar is. Voordat je Chrome downloadt, kun je checken of je besturingssysteem wordt ondersteund en of aan alle andere systeemvereisten wordt voldaan.

Google Chrome downloaden

Download Chrome voor Android-telefoons en -tablets.

Chrome is beschikbaar op telefoons en tablets met Android 7.0 (Nougat) en hoger.

Chrome installeren

1. Ga op je Android-telefoon of -tablet naar Google Chrome.
  2. Tik op Installeren.
  3. Tik op Accepteren.
  4. Ga je naar de homepage of naar 'Alle apps' als je op internet wilt browsen. Tik op de Chrome-app Chrome.

Je kunt de meeste problemen met je zoekmachine, pop-ups of Chrome-updates verhelpen door Chrome te verwijderen en opnieuw te installeren.

Gerelateerde artikelen