Ladda ned och installera Google Chrome

Google Chrome är en snabb webbläsare som är tillgänglig utan kostnad. Innan du laddar ned Chrome kontrollerar du om det finns stöd för ditt operativsystem och att alla systemkrav uppfylls.

Ladda ned Google Chrome

Ladda ned Chrome för Android-enheter.

Chrome kan användas på telefoner och surfplattor med Android 8.0 (Oreo) eller senare.

Installera Chrome

1. Gå till Google Chrome på en Android-enhet.
  2. Tryck på Ladda ned Chrome följt av Installera.
  3. Tryck på Öppna för att börja surfa.
    • Du kan även hitta Chrome på startskärmen eller i Alla appar. Tryck på Chrome för att öppna det Chrome.

Du kan åtgärda de flesta problem med sökmotorn, popup-fönster och Chrome-uppdateringar genom att avinstallera och installera om Chrome.