Avinstallera Google Chrome

Du kan ta bort Chrome från datorn (Windows, Mac eller Linux) eller radera Chrome från din iPhone eller iPad.

Inaktivera Chrome

Chrome är redan installerat på de flesta Android-enheter och kan inte tas bort. Du kan inaktivera appen så att den inte visas i listan över appar på enheten.

1. Öppna appen Inställningar Appen Inställningar på enheten.
  2. Tryck på Appar.
  3. Tryck på Chrome Chrome. Om appen inte visas trycker du på Visa alla appar eller Appinformation.
  4. Tryck på Inaktivera.

Använda en annan webbläsare

Om du inte vill använda Chrome kan du installera och använda en annan webbläsare.

Åtgärda problem med Chrome

Du kan åtgärda de flesta problem med standardsökmotorer, popup-fönster och Chrome-uppdateringar genom att avinstallera och installera om Chrome.