Navigeringsmeny

Avinstallera Google Chrome

Du kan ta bort Chrome och din profilinformation genom att följa anvisningarna nedan.

Om du har problem med Flash, pluginprogram, sökmotorn, popup-fönster eller Chrome-uppdateringar kan det även hjälpa att avinstallera och installera om Chrome

Datorer med Windows

Avinstallera Google Chrome i Windows XP

1. Stäng Chrome helt.
  2. Öppna startmenyn > Kontrollpanelen.
  3. Klicka på Lägg till eller ta bort program.
  4. Dubbelklicka på Google Chrome.
  5. Klicka på Ta bort.
  6. Klicka på Avinstallera.
  7. Om du vill radera informationen i din användarprofil, som webbläsarinställningar, bokmärken och historik, markerar du kryssrutan Vill du även ta bort din webbinformation?

Avinstallera Chrome i Windows Vista/ Windows 7/Windows 8

1. Stäng Chrome helt.
  2. Öppna Startmenyn > Kontrollpanelen.(Användare med Windows 8: Läs om var du hittar Kontrollpanelen)
  3. Klicka på Program och funktioner.
  4. Dubbelklicka på Google Chrome.
  5. Klicka på Avinstallera
  6. Om du vill radera profilinformationen, som webbläsarinställningar, bokmärken och historik, markerar du kryssrutan Vill du även ta bort din webbinformation?
Datorer med Mac
  1. Öppna mappen på datorn där programmet Google Chrome finns. Det kan vara i mappen Program.
  2. Dra Google Chrome till papperskorgen.

Ta bort informationen i din användarprofil

Om du vill radera informationen i användarprofilen i Chrome, som webbläsarinställningar, bokmärken och historik, gör du så här på datorn:

1. Klicka på i Mac-menyraden högst upp på skärmen.
  2. Välj Gå till mapp.
  3. Skriv ~/Library/Google.
  4. Klicka på .
  5. Dra mappen GoogleSoftwareUpdate till papperskorgen.
Datorer med Linux
  1. Öppna Program > Debian > Program > System > Pakethanterare > Pakethanteraren Synaptic.
  2. Sök efter Google Chrome i listan över paket.
  3. Välj Google Chrome-paketet.
  4. Välj ett alternativ för avinstallationen:
    • Om du vill avinstallera helt och hållet väljer du Markera för fullständig borttagning.
    • Om du vill avinstallera men spara dina inställningar väljer du Markera för borttagning.
  5. Klicka på Verkställ.
  6. Välj Google Chrome i listan Kommer att tas bort helt och hållet.
  7. Klicka på Verkställ.
iPhone och iPad
  1. Tryck länge på Chrome-appen Chrome-app på din iPhone eller iPad.
  2. Tryck på X.
  3. Om du vill ta bort Chrome och alla tillhörande data från enheten trycker du på Radera.