Avinstaller Google Chrome

Du kan fjerne Chrome fra datamaskinen din (Windows, Mac eller Linux) eller slette Chrome fra iPhone eller iPad.

1. Trykk og hold på Chrome Chrome på iPhone eller iPad.
  2. Trykk på Fjern app øverst til venstre for ikonet.
  3. For å fjerne Chrome og slette profilinformasjon din, for eksempel bokmerkene og loggen, trykk på Slett app.

Hvis du sletter profilinformasjonen når du avinstallerer Chrome, fjernes dataene fra iPhone- eller iPad-enheten din. Hvis du er logget på Chrome og lagrer data i Google-kontoen din, kan noe informasjon fremdeles bli liggende på Googles tjenere.

Løs problemer med Chrome

Avinstaller og installer Chrome på nytt for å løse de fleste problemene med standard søkemotorer, forgrunnsvinduer og Chrome-oppdateringer.