Avinstaller Google Chrome

Du kan fjerne Chrome fra datamaskinen din (Windows, Mac eller Linux) eller slette Chrome fra iPhone eller iPad.

Deaktiver Chrome

Chrome er allerede installert på de fleste Android-enheter og kan ikke fjernes. Du kan deaktivere Chrome, slik at den ikke vises i listen over apper på enheten.

1. Åpne enhetens Innstillinger-app Innstillinger-app.
  2. Trykk på Apper.
  3. Trykk på Chrome Chrome. Hvis du ikke ser den, trykker du først på Se alle apper eller App-info.
  4. Trykk på Deaktiver.

Bruk en annen nettleser

Hvis du ikke ønsker å bruke Chrome, kan du installere og bruke en annen nettleser.

Løs problemer med Chrome

Avinstaller og installer Chrome på nytt for å løse de fleste problemene med standard søkemotorer, forgrunnsvinduer og Chrome-oppdateringer.