Avinstaller Google Chrome

Du kan fjerne Chrome fra datamaskinen din (Windows, Mac eller Linux) eller slette Chrome fra iPhone eller iPad.

Windows 11
  1. Lukk alle Chrome-vinduene på datamaskinen.
  2. Klikk på Start-menyen  etterfulgt av Innstillinger.
  3. Klikk på Apper etterfulgt av Apper og funksjoner.
  4. Ved siden av Google Chrome klikker du på Mer Mer etterfulgt av Avinstaller.
  5. Klikk på Avinstaller.
  6. For å la denne appen gjøre endringer på enheten din, klikk på Ja.
Windows 10
  1. Lukk alle Chrome-vinduene og -fanene på datamaskinen.
  2. Klikk på Start-menyen Start-menyen etterfulgt av Innstillinger.
  3. Klikk på Apper.
  4. Gå til «Apper og funksjoner», og klikk på Google Chrome i listen.
  5. Klikk på Avinstaller.
  6. Bekreft ved å klikke på Avinstaller.
  7. For å slette profilinformasjonen din, for eksempel bokmerkene og loggen, merk av for «Vil du slette all nettleserdata også?».
  8. Klikk på Avinstaller.
Mac
  1. Høyreklikk på Chrome i dokken nederst på skjermen.
  2. Velg Quit (avslutt).
  3. Åpne Finder.
  4. Gå til mappen som inneholder Google Chrome-programmet.
    • Tips: Det kan hende det ligger i Programmer-mappen. Hvis ikke går du til Fil etterfulgt av Finn og søker etter «Google Chrome».
  5. Dra Google Chrome til papirkurven.
  6. Valgfritt: Slett profilinformasjonen din, for eksempel bokmerkene og loggen:
    1. Klikk på etterfulgt av Gå til mappe øverst på skjermen.
    2. Skriv inn ~/Library/Application Support/Google/Chrome.
    3. Klikk på .
    4. Velg alle mappene, og dra dem til papirkurven.
Linux
  1. Åpne et terminalvindu.
    • Trykk på Ctrl + Alt + T hvis du bruker GNOME, Unity eller Cinnamon.
    • Hvis du bruker KDE, går du til Programmeny etterfulgt av System etterfulgt av Konsole.
  2. Skriv inn kommandoen for å avinstallere:
    • Debian-baserte systemer: Skriv inn sudo dpkg -r google-chrome-stable.
    • Andre systemer: Skriv inn sudo rpm -e google-chrome-stable.
  3. Skriv inn passordet for datamaskinen når du blir bedt om det.

Hvis du sletter profilinformasjonen når du avinstallerer Chrome, fjernes dataene fra datamaskinen din. Hvis du er logget på Chrome og synkroniserer dataene dine, kan noe informasjon fremdeles bli liggende på Googles tjenere. For å slette den, fjern nettlesingsdataene dine.

Løs problemer med Chrome

Avinstaller og installer Chrome på nytt for å løse de fleste problemene med standard søkemotorer, forgrunnsvinduer og Chrome-oppdateringer.