Google Chrome verwijderen

Je kunt Chrome verwijderen van je computer (Windows, Mac of Linux) of van je iPhone of iPad.

Chrome uitschakelen

Chrome is al vooraf geïnstalleerd op de meeste Android-apparaten en kan niet worden verwijderd. Je kunt Chrome wel uitschakelen zodat de browser niet wordt weergegeven in de lijst met apps op je apparaat.

1. Open de app Instellingen De app Instellingen op je apparaat.
  2. Tik op Apps.
  3. Tik op Chrome Chrome. Als je dit niet ziet, tik je eerst op Alle apps bekijken of App-info.
  4. Tik op Uitschakelen.

Een andere browser gebruiken

Als je Chrome niet wilt gebruiken, kun je een andere webbrowser installeren en gebruiken.

Problemen met Chrome oplossen

Je kunt de meeste problemen met standaard zoekmachines, pop-ups of Chrome-updates oplossen door Chrome te verwijderen en opnieuw te installeren.