Google Chromen poistaminen

Voit poistaa Chromen tietokoneeltasi (Windows, Mac tai Linux) tai Chrome-sovelluksen iPhoneltasi tai iPadiltasi.

1. Paina iPhonella tai iPadilla pitkään Chrome-sovellusta Chrome.
  2. Valitse kuvakkeen vasemmasta yläreunasta Poista Poista.
  3. Jos haluat poistaa Chromen ja poistaa profiilisi tiedot, esim. kirjanmerkit ja historian, valitse Poista.

Jos haluat poistaa profiilin tiedot poistaessasi Chromen, tiedot poistuvat iPhoneltasi tai iPadiltasi. Jos olet kirjautunut Chromeen ja synkronoit tietojasi, joitain tietoja saattaa silti jäädä Googlen palvelimille. Poista nämä tiedot tyhjentämällä selaustietosi.

Chrome-ongelmien korjaaminen

Useimmat Flashiin, laajennuksiin, oletushakukoneisiin, ponnahdusikkunoihin ja Chrome-päivityksiin liittyvät ongelmat korjautuvat poistamalla Chromen ja asentamalla sen uudelleen.