Google Chromen poistaminen

Voit poistaa Chromen tietokoneelta (Windows, Mac tai Linux), iPhonelta tai iPadilta.

1. Kosketa Chromea Chrome pitkään iPhonella tai iPadilla.
  2. Valitse kuvakkeen vasemmasta yläreunasta Poista sovellus.
  3. Jos haluat poistaa Chromen ja poistaa profiilisi tiedot, esim. kirjanmerkit ja historian, valitse Poista sovellus.

Jos haluat poistaa profiilin tiedot poistaessasi Chromen, tiedot poistuvat myös iPhonelta tai iPadilta. Jos olet kirjautuneena Chromeen ja tallennat dataa Google-tilillesi, joitakin tietoja saattaa silti jäädä Googlen palvelimille.

Chrome-ongelmien korjaaminen

Useimmat oletushakukoneeseen, ponnahdusikkunoihin tai Chrome-päivityksiin liittyvät ongelmat korjautuvat poistamalla Chromen ja asentamalla sen uudelleen.